Menüü

1 Komplekt 4CH 40MHZ Remote Saatja & Vastuvõtja Pardal Antenn

1 Komplekt 4CH 40MHZ Remote Saatja & Vastuvõtja Pardal Antenn
€2.99
€3.93
SKU#: t19602 Laos
  • Kategooria : Mänguasjad Ja Hobid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Sagedus]: 40MHZ

[tulekahju juhatuse tööpinge]: 3V;

[vastuvõtja juhatuse tööpinge]: 4.5 v-6v;

[Maksimaalne väljundpinge saanud pardal]: 4 read, 2 gruppi, 2 komplekti, väljund, kaks pinged, suurus on umbes 2v-3.5 v, vastavalt kontrolli ühe mootoriga edasi-ja tagasikerimine, 3V pinge mootor saab kasutada.

[Funktsioonid]: kaks pinged väljundi võivad olla erineva suurusega.Kui aku on tühi, see võib olla ilmne.Seetõttu on soovitatav kasutada väikeste pinge eraldi rooli mootor.Puldi kaugus on piisav, kui toide on piisav. ei häired, pärast ühendad antenni õigesti, umbes 10 meetrit eespool on üksnes võrdluseks.

[Juhtmestik]:

(1) edastava juhatus: red line V+ on ühendatud positiivse poolusega toide, musta joone V - on seotud negatiivse poolusega toide, ja SIPELGAS on ühendatud antenn;

(2) Ühendava juhatus: musta joonega on ühendatud negatiivse poolusega toide, punane joon on ühendatud positiivse poolusega toide; kollane joon on ühendatud sinise joonega ühendada üks mootor (kahe pikad juhtmed on ühendatud, mootor 1, ja kaks lühikest juhtmed on ühendatud mootor 2).

värv:Oranž

Materjal:Metall + plastic

suurus:Käivitada juhatus: 3.8*5.8 cm

Vastuvõtja pardal: 2.6*4.3 cm

Pakendi Sisu:

1 x 40mhz Saatja Juhatus

1 x 40mhz Vastuvõtja Pardal

2 x Antenni

2 x Kruvid mutrid

Märkus:

See versioon kahesuunaline väljund on põhimõtteliselt sama, mis sobib mikro-mootor koos blokeerimine praeguse alla 2A ja teine 27M juhatuse pood saab kasutada samal ajal, ilma sekkumiseta.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Soovitan Vanus 14+y
  • Materjal Plast

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: