Menüü

100tk 6 1 Happe Vee Karedus Kloori Aluselisus Test Paberi PH Cyanuric Broomi Katse Vahendid

100tk 6 1 Happe Vee Karedus Kloori Aluselisus Test Paberi PH Cyanuric Broomi Katse Vahendid
€7.98
€13.76
SKU#: t18661 Laos
  • Kategooria : Muu Sport Ja Meelelahutus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

100tk 6 1 Happe Vee Karedus Kloori Aluselisus Test Paberi PH Cyanuric Broomi Katse Vahendid Soodsa hinnaga 100 testribasid: See vesi keemia test kit sisaldab 100 testribasid.Piisavalt, et tasakaalustada oma bassein, mullivann, spaa-ja muid vee kvaliteedi testid.Testimine vähemalt kaks korda nädalas on soovitatav hoida oma bassein puhas ja ohutu.

Katse on täpne ja kiire: lihtsalt leotada vees 1 teine; siis võtab ta välja ilma, et värisemine välja liigse vee ja torka testriba horisontaalselt 15 sekundit; võrrelda seda värvikaardi pudel, et saada selge ja täpne vee kvaliteedi tulemus.

6-in-1 basseinis Komplekt: Katse kõik vajalikud parameetrid oma bassein ühes minna, nagu Broom, Kokku Aluselisus, happesus, Vaba Kloor, Kokku Kõvadus, tsüanuurhape ja Kokku Kloor.Jälgida vee kvaliteeti igal ajal.

Kõrge-täppis-bassein testribasid: R&D töötajate kaudu on korrata uuringuid.Ei ole vaja maha raputada liigse vee, lihtsalt järgige lihtsalt täpseid tulemusi.

Näpunäiteid Täpsed Tulemused: Hoida märja sõrme eemale testriba.Loe loomuliku päevavalguse jaoks parimaid tulemusi.Hoida jahedas ja kuivas kohas.Aegumiskuupäev on 2 aastat tootmisest.Pärast avamist kasutada 90 päeva jooksul.

suurus: 34 x 34 x 94mm

Materjal: Paber

värv: Nagu näha

Pakendi Sisu:

100 x vee testimis ribad(1 pudel 50 testribasid, 2 pudelit kokku)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: