Menüü

30PCS Tühi Akrüül Järjehoidja Selge Järjehoidjaid Värvikas Järjehoidja Ripats DIY Kingitused Sildid

30PCS Tühi Akrüül Järjehoidja Selge Järjehoidjaid Värvikas Järjehoidja Ripats DIY Kingitused Sildid
€9.99
€12.81
SKU#: t183678 Laos
  • Kategooria : Haridus Ja Kontoritarbed
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

30PCS Tühi Akrüül Järjehoidja Selge Järjehoidjaid Värvikas Järjehoidja Ripats DIY Kingitused, Sildid Pakett sisaldab: 30 tükki tühja akrüül järjehoidjad 3 erineva kuju,iga kuju on 10 tk, 30 tükki mini Ripats värvid ja kimp džuudist köis.Piisav kogus ja värviskeemi saab kasutada.

Tühi disain järjehoidjad: Iga akrüül tühi järjehoidja on väike auk, mida saab lisada tutt või siidpael, et see,tühi järjehoidja muudab lihtne joonistada, kirjutada, kleebised kohta tühjaks järjehoidja teha sisukas kingitus, mis on mitte ainult järjehoidja, kuid ka riputamiseks, dekoreerimisel, kingituste sildid on sisukas päev, et oma pere ja sõpradega.Märkus: pea meeles, et eemaldage kaitsekile enne kasutamist, ja järjehoidja on selge.

Materjal: Need selged järjehoidjad on valmistatud vastupidavast ja kvaliteedi akrüül materjal, mis on vastupidav ja veekindel,ei ole lihtne painutada, sile serv ei kriimusta käed.

Suurus: Iga tühja akrüül järjehoidjad on 6 cm pikk ja tuleb kolme laius: 1 cm, 1.6 tolli ja 2 tolli.Tutt pikkus on 5,6 tolli.Džuudist köis on umbes 16 jalga pikk.Mitu suurused ja värvid saab lisada lõbusam sa järjehoidjad.

Lai rakendus: Samas, kui sa loed te võite võtta mõned väikesed märkused õigus tühi akrüül järjehoidjad .Muudab lugemise määrangud imelihtne.Akrüül-toorikud saab rakendada ka näiteks ehted, kingad ja kleit tag.Võite kasutada neid akrüül järjehoidja toorikud kaunistada oma kodu, kontori, yard vastavalt teie lemmik viimati värv, ja siis pane nöör läbi augu üles riputada neile, kui soovite riputada.

Värv:Läbipaistev

Materjal:Akrüül

Pakendi Sisu:

30 * Tühi Akrüül Järjehoidja

30 * Ripats(Värv on juhuslik, ei spetsifikatsioon on nõustunud)

1 * trossi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: