Menüü

1tk/10tk põrandaplaatide Kleebis Isekleepuv Korrus Vinüül Kleebis Non-slip põrandaplaatide Kleebis Seinale Kleebis Veekindel 20cm x 20cm

  • Kodu
  • Maali Tarvikud Ja Seina Ravi
  • 1tk/10tk põrandaplaatide Kleebis Isekleepuv Korrus Vinüül Kleebis Non-slip põrandaplaatide Kleebis Seinale Kleebis Veekindel 20cm x 20cm
1tk/10tk põrandaplaatide Kleebis Isekleepuv Korrus Vinüül Kleebis Non-slip põrandaplaatide Kleebis Seinale Kleebis Veekindel 20cm x 20cm
€2.60
€21.21
SKU#: t17217 Laos
  • Kategooria : Maali Tarvikud Ja Seina Ravi
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Meie Roheline-Valge Lille Muster Koorega ja Kinni Vinüül põrandaplaatide Kleepsud on ideaalne lahendus.

See DIY alternatiiv on lihtne paigaldada null kuivamisaeg (lihtsalt maha kooruda liim toetus ja kinni!).Veelgi parem, see on vaid murdosa kulud traditsiooniline valikud, näiteks keraamika või portselani.Kas sa oled sprucing oma köögis, vannitoas või mis tahes muu ruumi, meie koori ja stick põrandaplaatide kleebised on tasuv ja muretu viis luua uimastamist ja kordumatu ilme.

Funktsioon

· Valmistatud esmaklassilist isekleepuv vinüül, mille UV-kiirguse eest kaitsev HD print, lamineeritud pinnavärve ekstra vastupidavust ja kriimustuskindel,veekindel, kuumakindel,eemaldatav ja värv ei muutu aja jooksul.Plaadid on 0.8 mm paksus, on

sobib põranda kaunistamiseks.

· Koori ja Stick Vinüül põrandaplaatide Kleebis: need gorgeous ja stiilne vinüül plaatide kleebis on vastupidav, veekindel, kriimustuste ja plekk vastupidav ja lihtne puhastada.CE, REACH, CA65 sertifitseeritud SGS testida, kriimustuskindel.Õmblusteta disain resistid, mis on plekid.

· Kehtivad Stsenaariumid: See vinüül plaadid rakendatakse üle olemasolevad plaadid, saab kasutada peaaegu siledad pinnad, nagu backsplashes, põrandad, dušš, countertops, köögimööbel, seinad, kaminad, trepid, korterid, mööbel, kapid, RVs, entryways, magamistuba, jne.

· Lihtne Moderniseerimiseks: Vinüül plaadid koorega ja kinni, isekleepuv, lihtne lõigata, lihtne paigaldada.Sulle, kes sa tahaksid muuta laade sageli, saate anda oma ruumi uue ilme jaoks murdosa hinna.

Toote Andmed:

· Toote Tüüp: Põrandaplaatide Kleebis

· Esmane Materjal: Vinüül (PVC

· Pinna Tüüp: Matt, Blokeerumisvastased

· Kuumakindel: Jah

· Veekindel: Jah

· Õli-proof: Yes

· Anti-Scratch: Jah

· Non-slip: Jah

· Eemaldatav: Jah

· Lemmikloomade Sõbralik: Jah

*Meie toodete pildid on tegelik pildid.Fotograafia sellel lehel on esindus ainult.Palun pidage meeles, et paan on pildistatud võib tunduda, et on veidi teist tooni ekraanil tõttu, ekraani eraldusvõime, värvi seaded ja mitmeid muid tegureid.

*Osta Piisavalt Plaadid korraga.Palun kaaluda 10% lõikamine kahjum ja osta piisavalt plaadid korraga teha kindel, et nad on pärit samast partiist, et vältida kergeid värvi erinevusi.

Mis Hõlmavad:

· 10-Lehed Per Pack

· Üks pakk kate 4.35 ruutjalga / 0.405㎡ Per Pack

· 7.87 Tolli x 7.87 Tolli / 20 cm x 20 cm x 0.8 mm Per Sheet

Lihtne Paigaldada:

· Samm 1-põrand peab olema puhas, kuiv ja vaba igasugusest prahti.Praht võib tekitada nakkumine küsimusi.

*Vihje: Eemalda oma kingad, kui olete valmis, et kuiva põranda säilitada puhta pinna.

· Samm 2-Kui vinüül põrandaplaatide voldid mööda seina (sest seinad ei ole sirged) töö vinüül arvesse baasi parim saate.Kasutada paberit mallina imelik-kujuline valdkondades nagu tualetid ja teha crop marks.Lõpuks eemalda üleliigsed koos kasuliku nuga.

*Te võite leida väike muutus disain mängu alates plaatide plaat.See muutus ei tohiks mõjutada üldist ilmet korrusel.Saate pöörata plaadid ise parima ilme.

· Samm 3-ühe käega tõmmake toetus (vältige liimi - tolmu, mustuse ja õlide mõjutab tema tugevust), ja muud vajutage kergelt viia esimene plaat oma seina õmblust.Vajutage vinüül põrandaplaatide plastikust siledam, et tagada täiuslik haardumist.Jätka, kuni kogu vinüül korrus plaat on kinnitatud põranda külge.

· Samm 4-Korrake samme 1 kuni 3 kuni saad lõpuks põrandale.Nautida Täiuslik Tulemus!

Rohkem installimise üksikasjad vaadata meie Paigaldus Guidation kohta Koorega ja Kinni Vinyl Floor Tiles

Taotlus

· Sobib:Plaat Plastist Pealispind、Korrus、 Puidust Pind、Linoleum 、Vannitoa Põrand、Kuiva Seina、 Köögi Põrandale、 Seina 、 Backsplash、Tsement(Sile) Windows、Klaas 、 Trepid、Metallist、Mööbel、 Countertop 、Peegel

· Ei Sobi:Värskelt Värvitud Seina (Seal Peaks Olema Vahe 2 Kuud)、Tekstureeritud Pind、Madala Voc、Värvitud Sein、Sees Bassein、Tolmune Pind、Puhastamine、Mosaiik Tekstureeritud

  • Pakett 1 leht või lehed 10
  • Muster grid
  • Kasutamine Kaubandus, Leibkonna
  • Stiil Modern Stiil
  • CN Guangdong
  • Funktsioon veekindel, Niiskuskindel, Hallituse-Tõend, Soojustus
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Leviala 10 lehed katta 4.35 sqft või 0.405㎡
  • Materjal PVC
  • Brändi Nimi COMMOMY
  • Pinnatöötlus reljeef
Kasutaja

Ma panin need alumine osa sees kapis. See näeb välja väga ilus. Materjal on kõvast plastikust, tundub vastupidav. Tabab üsna vähe. Väga õnnelik (2024-01-20)

Kasutaja

See ei vasta nendele taotletud kõigele, nad on mulle terve pärastlõuna, väites, ja minu väide on, ei käinud keegi ja see ei jõua kuhugi, et muuta toote või selle tagasi, tõde on see, et nüüd ma olen väga rahul keegi parandab mind ja paneb lahendus kogu raha ära visata (2024-01-03)

Kasutaja

Ma polnud seda palunud, olen saanud malli, mis on midagi pistmist üks oli mul ostetud, see on teine erinevat mudelit ja nüüd ei saa ma valmis põrand minu köök sest see ei ole sama, üks olen saanud (2024-01-03)

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: