Menüü

1Set Korduvkasutatavad Mesilasvaha Riie Wrap Värske Toidu Koti Kaane Jungle Poole mesilasvaha Murdmine Võileiva Juust

1Set Korduvkasutatavad Mesilasvaha Riie Wrap Värske Toidu Koti Kaane Jungle Poole mesilasvaha Murdmine Võileiva Juust
€7.76
€11.24
SKU#: t17181 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kasutada Uuesti Ja Uuesti: Öelda ei ühekordseks kasutamiseks plastist ja jah, et keskkonnateadlik mesilasvaha toidu wrap.Asenda oma paber salvrätikud, mille korduvkasutatavad mesilasvaha wrap.

Täiesti Ökoloogiliselt Sõbralik: Maa-sõbralik tooteid saa muuta oma toidu tarvikud häbiväärselt raiskav, et imeliselt maitsev!Teha oma panuse meie planeedi poolt vahetada välja oma klammerduvad filmi-ja sandwich kottide komplekt, mesilasvaha wrapid.Valmistatud eranditult eco-sõbralikud koostisosad, sealhulgas mesilasvaha ja orgaaniline puuvill, teil võib loobuda sinu kord kasutatud, et võimaldada looduslik lagundamine.

Just Õige Mõõdud: Sa tahad oma korduvkasutatavad toidu wrap olema õige töö jaoks - ja see on põhjus, miks meie korduvkasutatavad mesilasvaha toidu wrap valik pakub teile mitmesuguseid üks Väike (7 * 8 tolli), ühe Keskmise (10 * 11 cm) ja üks Suur (13 * 14 tolli) wrapid valida!

Hüvasti muovikelmu: eco-sõbralik alternatiiv on siin!Investeerida kogum, korduvkasutatavad toidu wrapid, mis teevad plastist wrap vananenud ja kaitsta meie planeedi saastamise eest.

Värv: Nagu näha

Materjal: paber

Suurus (cm.):

Väike: 18*20cm / 7*8 tolli

Keskmine: 25*28cm / 10*11 cm

Suur: 33*36 cm / 13*14 tolli

Pakendi Sisu:

3 tk * Mesilasvaha riie

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: