Menüü

Auto Harjad Ratta Pesemiseks Pikk Käepide Pesemist Harja Rehvide Auto Kraami Auto Üksikasjalikult Asjade Jaoks, Rattad Ja Rehvid

  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Auto Harjad Ratta Pesemiseks Pikk Käepide Pesemist Harja Rehvide Auto Kraami Auto Üksikasjalikult Asjade Jaoks, Rattad Ja Rehvid
Auto Harjad Ratta Pesemiseks Pikk Käepide Pesemist Harja Rehvide Auto Kraami Auto Üksikasjalikult Asjade Jaoks, Rattad Ja Rehvid
€5.42
€10.83
SKU#: t170406 Laos
  • Kategooria : Autopesu Ja Hooldus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus:

Wheel Cleaner Pintsel on valmistatud kõrge-kvaliteet PPT pehmed harjased ja omadused non-slip ergonoomiline käepide, mistõttu on õrn, et kasutada puhastamiseks veljed, rehvid, poritiib voodrid, tekstureeritud plastist sisekujundus, telik, vedrustuse komponendid ja rohkem.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Pehme Harjastega Ratta Puhastushari

Kaal: umbes 146g

Materjal: PPT pehme karusnahk

Suurus: umbes 26cm*9cm*7,5 cm/10.24 tolline*3.54 tolline*2.95 tolli

Pakkeleht:

1* Pehmete Harjastega Autopesu Harjaga

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Vastupidav kasutusel】: Funktsioonid suurepärane disain, mis võib katta pinnad on maksimaalne, Pehmete Harjastega Ratta Puhastamine Pintsel võimaldab seda uuesti kasutada korduvalt.

2.【Tõhusa Puhastamise Vahend】: Pehmete Harjastega autopesu Harjaga teeb jõupingutusi, säästmise vidin teil kergesti eemaldada mustus, tolm ja tahm, mis ehitab üles rehvid ja veljed.

3.【Multi-eesmärkidel Kasutab】: Pikk Käepide Ratta Pintsel on ideaalne puhastamine rattad, poritiib voodrid, ja töötlemata sõiduki pinnad, ja sobib suure veoauto voodit, haagiste, RV vooder, lift veoauto šassiile, harja piirded, radiaator grillid, ja mootori lahed.

4.【Töökindel Materjalide】: Ratta Puhastus Pintslid on valmistatud kõrge-kvaliteet PPT pehmed harjased, võib õrnalt puhastada rattad ja veljed, ja ei kriimusta auto värvi või lõpetada.

5.【Anti-slip Pikk Käepide】: Non-slip ja mugav kasutada, Ratta Puhasti Harja funktsioone, ergonoomiline käepide, mis on ideaalne puhastamiseks veljed, rehvid, poritiib voodrid, tekstureeritud plastist sisekujundus, telik, vedrustuse komponendid ja rohkem.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: