Menüü

Auto Klaas Crack Remondi Vedelik Vahend, Esiklaas Kiibid Remont Eemaldaja Kit Klaasi Vedeliku Remont Komplekt Kiipe Praod Star-Kujuline Pragu

  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Auto Klaas Crack Remondi Vedelik Vahend, Esiklaas Kiibid Remont Eemaldaja Kit Klaasi Vedeliku Remont Komplekt Kiipe Praod Star-Kujuline Pragu
Auto Klaas Crack Remondi Vedelik Vahend, Esiklaas Kiibid Remont Eemaldaja Kit Klaasi Vedeliku Remont Komplekt Kiipe Praod Star-Kujuline Pragu
€3.47
€4.96
SKU#: t165047 Laos
  • Kategooria : Autopesu Ja Hooldus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1、【Vältida Kahju Levikut】kulub Vaid 20 minutit, et remondi väike pragu praht, vältida kahju levikut ja taastab esiklaas nagu uus olukord, Windshield Repair Kit väidab, pikaajaline hooldus.

2、【Nr Segamine Vaja】Esiklaas Crack Remont Komplekt vähendab välimuse paremaks restaureerimistööd, säästab aega ja raha, ei vaja segamist, ja kui koos kuivatamise kerge, saavutab isegi paremad restaureerimistööd.

3、【Mitmekülgne Kasutamine】Spetsiaalselt välja töötatud enamiku välisilme klaasi, Fix Esiklaas Crack Komplekt sobib väike-ja raielaastud, bullseyes, ämblikuvõrgud, tähed, half-moon kuju.

4、【Lihtne Kasutada】Windscreen Repair Kit on lihtne kasutada, esimene, puhastada ja kuivatada tuuleklaasi pinnast.Teine, pigista vaigu sisse pragu ja pane see kuivatamise film, kuivatatud ja kõveneb UV-kiirte eest minutit.Lõpuks, kraabitakse maha kõik ülejäänud vaik koos spaatliga.

5、【Eriline Kingitus】Esiklaas Crack Remont Komplekt on praktiline kingitus anda oma auto-omanikust sugulased, pereliikmed ja sõbrad, et lihtsustada oma igapäevast elu.

Kirjeldus:

Taastab klaas esialgse tugevuse vaid 20 minutit.Auto/van esiklaasid, klaas ja peeglid.Tasuta kingitus sisaldab libise armatuurlaua matid.

Takistab kiibid ja pragude levikut, mis säästab teie aega ja raha.

Remondi mõju saab taastada, et 90%-95% klaasist, ja crack ei kasva uuesti.

Kirjeldus:

Suurus: umbes 14.3*22cm/5.62*8.66 tolli

Materjal: ABS+PP+Silikoon

Omadused: Kiiresti remont klaas kahju ning taastada algsesse olekusse.

Pakkeleht:

Windshield Repair Kit*1tk

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: