Menüü

Jõulud Vanik Kaunistused Bendable Vanik Puhkus Jõuluehe

  • Kodu
  • Kodu & Aed
  • Jõulud Vanik Kaunistused Bendable Vanik Puhkus Jõuluehe
Jõulud Vanik Kaunistused Bendable Vanik Puhkus Jõuluehe
€5.54
€10.66
SKU#: t13426 Laos
  • Kategooria : Kodu & Aed
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

IMNT Tuled Männi Käbid Kaunistused Mantlit Vanik Xmas Puhkus Indoor Outdoor Jõulud Vanik jaoks Mantlit IMNT

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Suurus Jõulud Vanik: 6 jalga./1,8 m pikk vanik; Ideaalne festivalid, peod, kodu, kaunistused, aiad, kirikute, restoranide, piirded, õie austust, varjualused, Kiige raami, kliimaseade, torud, veetorud, ukse raam, valgustatud, juhtmed, trepid jne.

Vastupidav Materjal: Valmistatud PVC-st, see on tulekindla, vastupidav ja puudutab mugav.Puhkus, valgustus, ainult kolm AA5 patareid(ei kuulu komplekti) vaja.Hooajaline kaunistamiseks, kaks käik reguleerimise režiim, üks alati särav, üks vilkuv.

Realistlik: Seal on palju talvel vanikud müüakse turul, kuid meie tooted on täiesti erinev nende päralt, mis on tehtud ühe peene abrasiivid ja näevad välja väga high-end ja realistlik.

Parim jõulukaunistused: See Vanik on suur ja võib olla kasutatud erinevates kohtades ümber oma kodus nagu trepikoda, kaminasimsi või isegi ukse-ja aknaraamid.

Ideaalne Iga Kord: Kas te plaanite pulmi või otsid traditsioonilise puhkus trepikoda vanik, meie decor on saanud teie hõlmatud!Pehme roheline kaunistamiseks teeb teil on tunne erilist festivali atmosfääri.

Teade:

Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest ekraan ja valguse mõju.

Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Tehnilised andmed:

Materjal: PVC

Pikkus: 1.8 m

Pakett Sisaldab:

1 * 1,8 m Vanik Ilma Valgus

VÕI

1 * 1,8 m Vanik Kerge (Ei Sisalda Akut)

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume tasuta või express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal PVC

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: