Menüü

Ekraan Tablett Seista Reguleeritav 160-kraadise Nurga all Pöörde Stabiilne kandeplaat Raamat Foto Raami Telefon Seista Hoidja

  • Kodu
  • Arvuti-Ja Büroo
  • Ekraan Tablett Seista Reguleeritav 160-kraadise Nurga all Pöörde Stabiilne kandeplaat Raamat Foto Raami Telefon Seista Hoidja
Ekraan Tablett Seista Reguleeritav 160-kraadise Nurga all Pöörde Stabiilne kandeplaat Raamat Foto Raami Telefon Seista Hoidja
€0.72
€1.30
SKU#: t133885 Laos
  • Kategooria : Arvuti-Ja Büroo
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Vitriin Reguleeritav 160-kraadise Nurga all Pöörde Stabiilne kandeplaat Raamat Seista Stiilne Ekraan Omanik

Mitmekülgne ja Stiilne: See vitriin, ei ole lihtsalt raamaturiiul, vaid ka suurepärane täiendus mis tahes ruumi kujundusest.

Reguleeritav ja Kaasaskantav: silikoon kate tagab stabiilsuse ja selle kompaktne disain võimaldab hõlpsasti transportida.

Multi-funktsionaalne: Kasutage seda kui muusika raamaturiiul, kokaraamat omanik, mobiiltelefoni või tahvelarvuti seista, või isegi kui trivet plaat ekraan.

Ideaalne Kodu ja Kaubanduslikuks Kasutamiseks: Kas sa pead seda oma köök countertop või säilitaja/library kaunistamiseks, see alus on suurepärane valik.

Vastupidav ja Praktiline: Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see alus on ehitatud viimase ja on usaldusväärne abimees korraldamisel ja väljapanek oma teemad.

Kirjeldus:

Tutvustame meie mitmekülgne ja stiilne vitriin!

See väike raamaturiiul on mõeldud puhta read tuua täiesti uue ilme ruumi.

See pole mitte ainult lihtne laud raamaturiiul, kuid see on ühtlasi suurepärane abimees kodus ja kaubanduslikke poe kaunistamiseks.

Võite panna see raamaturiiul kõikjal, kus teil on vaja salvestada või eksponaadid.Seda saab kasutada nii muusika-kui raamaturiiul või kokaraamat riiul oma köök countertop.

Reguleeritav disain võimaldab teil kohandada seda oma lugemisel raamaturiiul ja silikoon kate tagab stabiilsuse kõikjal, kus te võtate seda.

Aga see pole veel kõik!See vitriin ka kahekordistab nagu mobiili-ja tahvelarvuti hoidik.

Kergesti kohandada see oma soovitud asendisse, mistõttu on mugav vaadates videoid või videokõned.

Selle kompaktne ja kerge disain võimaldab teil murra see ja pane see oma kotti, mistõttu on kaasaskantav on-the-go kasutada.

See ei ole üksnes vitriin funktsionaalne, kuid see lisab ka touch of art koju.

Seda kasutada kaunistamiseks oma söögilaud või trivet plaat vitriin.Köögis, see toimib roog display rack ja toiduvalmistamise retsepti omanik.

Ja poodides või raamatukogus, seda saab kasutada nii töölaua klaviatuuri vitriin või pilt seisma.

Kirje Nimetus: Vitriin

Materjal: Metall, Plast

Stiil: Kokkupandav

Omadused: 160-kraadise Nurga all Pöörde, Stabiilset Tuge, Multi-eesmärk

Suurus Andmed:

Must S, L: 13cm/5.12", W: 9cm/3.54" (Ligik.)

Must L, L: 18cm/7.09", W: 14cm/5.51" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Soe Meeldetuletus: Suure suurusega Seista Sobib 8-13-tolline Tabletid.Väikese suurusega Seista Sobib 5-8-tolline Mobiiltelefoni või Tabletid.Väikese suurusega Omanik On Vajalik Mobiilne Telefon on umbes 5 Cm.Mobiiltelefon Tuleb Panna Horisontaalselt.Kui Mobiiltelefon On Paigutatud Vertikaalselt, See Lekkida.

Pakett Sisaldab:

1 x vitriin

  • Pakett No
  • Materjal Metallist
  • Brändi Nimi BLUELANS
  • Mudeli Number 21135615
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: