Menüü

Rahakott Riidepuu Korraldaja Ruumi Kokkuhoiu Garderoob Kott Hammas Korraldaja Omanik Multi-Funktsionaalne Kott Omanik Majapidamiste Säilitamise Tarvik

Rahakott Riidepuu Korraldaja Ruumi Kokkuhoiu Garderoob Kott Hammas Korraldaja Omanik Multi-Funktsionaalne Kott Omanik Majapidamiste Säilitamise Tarvik
€4.55
€9.10
SKU#: t133430 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1.Vaevatu Organisatsioon: Murrangulisi oma kapis orgkomitee koos meie rahakott riidepuu korraldaja.360-kraadise pöörde ja neli konksud disain kergesti säilitada esemed, tagades samas väsimatu punkt ülekanne.Kõige paremini oma kapis ruumi ja nautida kiusame tasuta organisatsioon.

2.Jätkusuutlik Lahendus: Meisterdatud suurepärase kvaliteediga, keskkonnasõbralik PP materjalist, meie rahakott riidepuu korraldaja funktsioone, hea kõrge-tugevus ehitus - tagada see on nii lõhnatu ja mitte-deformeeritavad.Vastupidav rahakott konksud kapp pakkuda töökindel toetust oma asjad.

3.Oleks maksimaalne mälumaht: See pööratav kott riidepuu mahub riided, kotid, mütsid ja kingad selle tugev kandevõime.See on lihtne paigaldada ja kasutada, säästes ruumi ja hoida oma kapp korraldatud.

4.Ruumisäästlik Disain: Meie rahakott riidepuu korraldaja pakub multi-layer ladustamine oma kapp, parandada ruumi kasutamise.Tark auk disain lõpus võimaldab ka lihtne peatada tarvikuid.Plus, see võib olla seotud isegi rohkem ladustamise võimalusi.

5.Mitmekülgne ja Mugav: pöörlev rahakott riidepuu korraldaja mahutab mitmeid elemente, nagu kotid, mütsid, sallid, ja rohkem.Ideaalne dorms, kodu ja officess, see toimib mugav ja ruumisäästlik lahendus korraldamiseks ja kiire juurdepääsu oma essentials.

Kirjeldus:

Korralda oma p urses kergust, kasutades meie mitmeotstarbeline kapp rahakott riidepuu.Meie rahakott konksud kapp on sobivad kasutamiseks kodus, kontorites või ühiselamu.Hoia oma kotid maha põrandale ja kergesti ligipääsetavad meie praktiline rahakott riidepuu korraldaja.

Tehnilised andmed:

1. Materjal: PP

2. Kaal: umbes 110g

3. Suurus: umbes 39*19cm/15.35*7.48 tolli

Pakkeleht:

1 tk*Riidepuu

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Plast

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: