Menüü

Väljas Interaktiivne Purskkaev Mänguasi Koertele 100/170cm Suvel Lemmikloomad Bassein Täispuhutav sprinklersüsteem-Padi Mängida Jahutus-Mat

  • Kodu
  • Muu Sport Ja Meelelahutus
  • Väljas Interaktiivne Purskkaev Mänguasi Koertele 100/170cm Suvel Lemmikloomad Bassein Täispuhutav sprinklersüsteem-Padi Mängida Jahutus-Mat
Väljas Interaktiivne Purskkaev Mänguasi Koertele 100/170cm Suvel Lemmikloomad Bassein Täispuhutav sprinklersüsteem-Padi Mängida Jahutus-Mat
€10.04
€20.08
SKU#: t125220 Laos
  • Kategooria : Muu Sport Ja Meelelahutus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

Väljas Interaktiivne Purskkaev Mänguasi Koertele 100/170cm Suvel Lemmikloomad Bassein Täispuhutav sprinklersüsteem-Padi Mängida Jahutus-Mat

Meie Täispuhutav Sprinkler-Matt, ülim vee mängida aksessuaar nii koerad ja lapsed!See matt on mõeldud selleks, et pakkuda lõputu tundi lõbu ja meelelahutus neil palavatel suvepäevadel.Oma lihtne inflatsioon funktsioon, millega luuakse matt on imelihtne, nii et saate nautida vee mängida ei aja.

Mõõtmetega 100CM/150CM/170CM, see matt pakub suure mänguvälja lemmikloomad ja lapsed.Kas teil on karvane sõber, kes armastab vett vähe või need, kes naudivad pritsiva ümber, see matt tagab, et igaühel võib olla suurepärane aeg.Non-slip disain tagab ohutu pinnale, mis hoiab ära igasuguse juhusliku libiseb või langeb.

Paks materjal, matt mitte ainult tagab vastupidavuse kuid pakub ka mugav pinnal tundi vees mängida.Lapsed saavad nautida indekseerimise, jooksvalt, ja mängib matt, kuigi lemmikloomad võivad rahuneda ja on lööklaine.Matt on ka pritsmekindel ja spill-resistant, hoides vee sisalduvad oma piire, nii et sul võib olla lõbus, ilma muretsemata jama teha.

Võtke lõbus väljaspool meie Täispuhutav Sprinkler-Matt.Ideaalne koduses isikud, pere kogunemised, või isegi päev rannas, see matt on must-olla suvel tegevust.See on mõeldud olema lihtne transportida, mis võimaldab teil võtta lõbus iganes sa minna.

Saada valmis suvel täis nalja ja naeru meie Täispuhutav Sprinkler-Matt.Et nüüd ja luua püsivaid mälestusi oma lähedastega.

Täispuhutav Sprinkler-Mat - 100CM/150CM/170CM Koer on Laste Pritsmekindel Spill Matt Non-Slip Paks Lemmiklooma Spray Väljas Vee Esita Matt

Funktsioon:

1.Täispuhutav Sprinkler Matt on mõeldud lihtne inflatsioon, mis võimaldab teil seada see üles kiiresti ja vaevata.

2.Suur kandevõime: oma avar mõõdud 100CM/150CM/170CM, see matt pakub rohkelt ruumi nii koerad ja lapsed nautida pritsiva ja mängivad vees.

3.Ohutu ja Lõbus: ei libise disain tagab, et nii lemmikloomad ja lapsed saavad turvaliselt mängida, ilma et libisemine või kukkumine.Paks materjal tagab mugava pind tundi vees mängida.

4.Pritsmekindel ja Spill-Resistant: matt on mõeldud sisaldavad vett piires, vältides mis tahes lekete või pritsmete jõudmist ümbritsev ala.

5.Väljas Vee Mängida: Võtta lõbus väljaspool seda täispuhutav matt, mis sobib ideaalselt kuumadel suvepäevadel, koduses pooled, või isegi päev rannas.

1*Täispuhutav sprinkler-mat

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: