Menüü

Märkmepaberi Paber-Art Mudel Notepad Sile Kirjutamine Ise Kinni Märkused Silmade Kaitse Märkmete Uuenduslikke 3D-Memo Pad

  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Märkmepaberi Paber-Art Mudel Notepad Sile Kirjutamine Ise Kinni Märkused Silmade Kaitse Märkmete Uuenduslikke 3D-Memo Pad
Märkmepaberi Paber-Art Mudel Notepad Sile Kirjutamine Ise Kinni Märkused Silmade Kaitse Märkmete Uuenduslikke 3D-Memo Pad
€22.40
€34.46
SKU#: t124594 Laos
  • Kategooria : Sülearvutite & Kirjaplokid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Lisada futuristliku touch töölauale meie Astronaut 3D Memo Pad.Tee märkmete rohkem huvitav on see loominguline ja funktsionaalne desktop ornament.Kellel ei ole kahju oma silmad, see on täiuslik oma kontorid, kodu, kooli, kohtumistele või klassiruumid.Suurepärane kingitus sünnipäevad, uusaasta, tähtpäevad, Jõulud ja Lihavõtted.

Kirjeldus:

Toote nimi: Astronaut 3D Memo Pad

Raamatu materjal: spetsiaalne raamat

Toote Pakend: PVC/paper packaging

Toote suurus: umbes 8.5x8.5x3.6cm/3.35x3.35x1.42 tolli

Pakkeleht:

1x Astronaut 3D Memo Pad

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Uuenduslik Disain: Tõsta oma märkmete tegemine kogemusi meie Astronaut 3D Memo Pad.Realistlik tekstuuri ja unikaalne disain, suurendada loovust ja parandada mälu säilitamist.Muuta oma sõnumeid pop ja jätta püsiva mulje.

2.Suurendada Tootlikkust: Anduma võlu ruumi, kus see Astronaut 3D Memo Pad.Kaunistada oma töölaua taga või kodus ning samal ajal edendada oma loomingulise mahlad.

3.Kvaliteetne Paber: Astronaut 3D Memo Pad on sujuv kirjutamine on tänu oma tipptasemel, kõrge kvaliteediga paberile.Selle peen tekstuur tagab vastupidavuse ilma pleegib, olles samas keskkonnasõbralik ja õrn silmadele.

4.Ulatuslik Kasutamine: See astronaut 3D memo pad on ideaalne businesss, kodud, koolid, koosolekute, või klassis, mistõttu on mitmekülgne vahend oma märkmete tegemine vajadustele.

5.Loominguline Kingitus: Üllatus oma lähedastele ruumi inspireeritud Astronaut 3D Memo Pad, praktiline valik iga kord.Kas siis pere, sõbrad või kolleegid, see pad teeb täiuslik kingitus sünnipäevad, Aasta, aastapäev, Jõulud, Lihavõtted, või lihtsalt sellepärast, et.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: