Menüü

#1B (Naturaalne Must Kala Rida Traat juuksepikendusi Nähtamatu Clip in Human Hair Extensions 4 Klambrid Reaalne Füüsiline Juuste 12-24Inch

  • Kodu
  • Juuksepikendusi & Parukad
  • #1B (Naturaalne Must Kala Rida Traat juuksepikendusi Nähtamatu Clip in Human Hair Extensions 4 Klambrid Reaalne Füüsiline Juuste 12-24Inch
#1B (Naturaalne Must Kala Rida Traat juuksepikendusi Nähtamatu Clip in Human Hair Extensions 4 Klambrid Reaalne Füüsiline Juuste 12-24Inch
€45.50
€174.97
SKU#: t120325 Laos
  • Kategooria : Juuksepikendusi & Parukad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

8475

Kirjeldus

MRSHAIR Sirge Kala Rida Juuste Pikendamine Masin Remy Juuksed Kala Rida Nähtamatu Koelõngaga Hairpiece Loomulik Varjatud Saladus Blond Esile

PROUA JUUKSED Nähtamatu Clip in Human Hair Extension Brasil Sirged Juuksed Mega Tic Tac Reaalne Füüsiline juuksepikendusi 14 18 20 22Inch

Halo juuksepikendusi juustest Halo juuksepikendusi koos Klambritega

Tapamuusikakool.ee Standard Shipping.

Nagu tavaliselt, on vaja 15-60 päeva.Kui teie linnas on kauges piirkonnas, võib-olla ta vajab rohkem päeva.Pärast paketi jõuab teie riigis, Tapamuusikakool.ee standard shipping annab pakette oma kohalikus postkontoris.Nii eeldatav tarneaeg sõltub tõhusust oma kohalikus postkontoris, palun olla kannatlik, et oodata, või lihtsalt helistage postiljon varasemate tarne.

Kiire Shipping Valik Saadaval

Saame pakkuda ka Kiire shipping teise shipping valik, 4-7 Tööpäeva jooksul, välja Arvatud Puhkuse laevanduse tasu.

Isegi transpordi maksumus peab olema tasutud, kuid teie pakett on ohutum ja hinnanguline kättetoimetamise aeg on täpne.

Nüüd on Mu firma peamiselt teeb koostööd DHL ja Armax firma.Kui teil on vaja FedEx/UPS/TNT, võtke meiega Ühendust enne kui teete makse.

Palun veenduge, et teie aadress on ohutu ja kehtiv

Selleks, et tagada, et teie pakk võib jõuda ohutult, palun veenduge, et probleeme ei ole oma aadressi enne tellimuse.P. 0.Box-aadressi on väga lihtne kaotada pakett.Kui sa paned selle aadressi P. O. BOX, pakett näitab, et see on allkirjastatud, on kadunud või varastatud, siis Tapamuusikakool.ee ei anna sulle tagastamise vaidlus.Palun ärge eemaldage rakendus enne saanud kaupade ja kontrollige viimaseid staatuse paketi aega ühendust postkontorisse või kulleriga firma aeg.

On see juustest?

1. MRSHAIR on avanud seda poodi Aliepxress üle 10years ja müüb ainult 100% inimese juuksed.Me saime üle 72k fännid juba ja see ei ole võimalik, et rikkuda meie brändi, mida narrimine klientidele.

2. Umbes juuksed materjali, see on 100% inimese juuksed.Täpselt öelda, see ei ole "loomulik juuste".See on sellepärast, et kõik valguse värvid on pleegitatud värvid alusel loomulikku musta värvi juuksed.Ja juuksed materjal on pärit Aasia inimeste juuksed rahastajatega.Nii see on ka põhjus, miks see karv ei saa pleegitatud uuesti.

Kuidas teha Kindlaks Inimese Juuksed ja Sünteetilised Juuksed?

--Esiteks, saada valmis kergem ja veidi tegevussuuna juuksed ( vähemalt 10 karvad).

--Siis, põlemise lõppu juuksed 3 Sekundit.

********Juustest********

---Põleb väga kiiresti, ja see lõhnab nagu katkine lõhnastatud.

---Kui kergem on ära kolinud, tulekahju lõppevad kohe.

---Pärast kirjutamist, see on lihtne keera tuleb tuhka.

********Sünteetilised Juuksed********

---Lõhnab nagu põlev plast, väga terava ja seal on musta suitsu, kui see põleb.

---Kui kergem on ära kolinud, juuksed jäävad põlema mitu sekundit.

---Pärast kirjutamist, selgub, mõned väikesed tükid.

Miks tõeline juuste värv tundub erinevad kirjeldus?

Jälgida Põhjus: Sest värvid Jälgib erinevate mobiiltelefonide ja arvutid on erinevad, me kasutame kuvab Apple mobiiltelefonide ja arvutid as standard, ja proovige, et näidata piltide toodete tõsi, kui võimalik.Kuid vaatamata sellele me ei garanteeri, et teie juuste värv pärast on täpselt sama kui siis, kui sa selle ostnud.

Miks juuste värv tellisin seekord tundub erinev eelmise sama, et juuksed?

See on normaalne.

Kui osta rohkem kui kaks karvad sama suurus ühe korra, juuksed saite võib olla sama värvi.Aga kui sa osta uued juuksed sama värvi pärast rohkem kui 3 kuud, või osta erineva suurusega juuksed korraga, võib esineda värvi erinevusi.Kuna tehases on värvi vastavalt standardile värvi kaart, mis meil anda, kuid kuna tooted juuste ja värvimine partii, tehasest saab ainus tagatis, et värv sama pikkusega juuksed olid värvitud värvimine käibemaksu jooksul tootmise aeg on täpselt sama.Lisaks sellele olukorrale, võib esineda värvi erinevusi juuste erineva suurusega.See on normaalne tootmisprotsessi, palun mõista.Aga ärge muretsege, tehase tagab värvi erinevus ei ilmne.Kui te olete siiski mures selle teema kohta, palun andke meile näidata teile hiljemalt juuste värv enne iga ostu, nii et saate otsustada maksta või mitte.

Ma saan kauba tagastamine, kui mulle ei meeldi, et?

Jah, Te saate tagasi oma juuksed tagasi 15 päeva jooksul pärast saad oma juukseid.

Kui sinu tellimus on koos "Tasuta tagasi".

võtke meiega ühendust, saadame teile link saada Tapamuusikakool.ee standard shipping etikett, sa lihtsalt vaja teha samme.

Te saate ka klõpsake seda linki, tasuta tagastamine:

------------------------

Abi Keskus: https://service.Tapamuusikakool.ee/page/knowledge?pageId=37&language=en&spm=a311a.7996332.0.0

Kui teie tellimus ei ole "Tasuta edasi-Tagasi" teenus Palun hoidke juuksed esialgsel kujul ja meiega aega.Me saadame sulle tagasi laevandus aadress.Välja arvatud kvaliteedi probleem, sest ostja Tagastama & Toetuse laevanduse kulud tuleb tasuda ostjal.Laiendame töötlemise aeg tellimuse ja pärast pakett saabub, maksame kogu raha.

  • Koelõngaga Pikkus 25-27cm
  • Brändi Nimi MRSHAIR
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Juuksed Tüüp Halo Juuksepikendusi, Kala Rida Nähtamatu Koelõngaga Hairpiece
  • võib olla värvitud Jah, Tumedamat värvi ainult. #1B on originaal materjal juuste värv
  • Laevad CN
  • Eluiga 3-6 Kuu hea hooldus
  • Omadused Reguleeritavad Rihmad Erinevate Pea Ümbermõõt
  • Juuksed Materjal Mitte remy, Masin Tehtud Remy
  • Juuste Värv 6 värvid, Blond Esile, must, Pruun
  • Juuksed Hinne Mitte-remy Juuksed

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: