Menüü

Ajakava Päevik 2024 Spiraal Ajakava Notepad Veekindla Värvi Planeerimine Asjade Reisi Kodutöö Uuring Töö Ja Amet

Ajakava Päevik 2024 Spiraal Ajakava Notepad Veekindla Värvi Planeerimine Asjade Reisi Kodutöö Uuring Töö Ja Amet
€10.60
€21.21
SKU#: t119964 Laos
  • Kategooria : Sülearvutite & Kirjaplokid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Tutvustame täiuslik kaaslane korraldada oma ülesannete - meie Igapäevane Planeerija!Valmistatud veekindla värv ja tint, see akadeemiline päevik, mis sobiks kõigi oma sõiduplaani vajadustele.Kas see on teie töö-või akadeemilist ülesandeid, see planeerija aitab vältida smudging ning hoida oma plaanide otsin põlised.Alustada planeerimist juba täna!

Kirjeldus:

Materjal: topelt liim, paber

Toote Mõõdud: (ligik.)21.5*15.5 cm/8.46*6.1 tolli

Stiil: A5

Pakkeleht:

1tk*Ajakava Päevik

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Väga Praktiline: Hoidke oma elu korraldatud 2024 Tegevuskava Planeerija.Hoia peal oma ülesandeid, projektide ja rahalisi vahendeid, et tagada, sa kunagi ei jäta oluline sündmus.Vaevata korraldada oma töö ja elu eest hästi tasakaalustatud ja rahuldust elustiili.

2.Usaldusväärne Kaitse: Meie 2024 tegevuskava planeerija on üles ehitatud, et viimane veekindlast ja vastupidavast materjalist, et vältida smudging ja pleegib.Paks topelt-lindi paber tagab sujuva kirjutamise ajal vastupidav kate kaitseb kulumise eest.

3.Mitmekülgne ja Praktiline: Peatada organiseeritud õues meie 2024 tegevuskava planeerija.See annab suurepärase tasakaalu on lihtne-viia A5 formaadis ja helde ruumi, et mahutada kõik teie sõiduplaani vajadustele.

4.Tee Oma Sülearvuti Ohutu: Kaitsta oma sülearvuti paindlik pitsat 2024 Tegevuskava Planeerija.Ideaalne töötab, kolledžid, või kodudes, see planeerija tagab sülearvuti ohutuse tolmu või lekkinud.Samuti teeb läbimõeldud kingitus kõigile koos kiire graafik.

5.Lai Valik Kasutusalad: Maksimeerida oma tootlikkust igal ajal, kõikjal meie 2024 Tegevuskava Planeerija.See tuleb-on planeerimise kaaslane annab tervikliku lahenduse kõigile oma akadeemilise, isiklik ja töö sõiduplaani vajadustele.Selle nädala vaatamise funktsioon aitab teil korraldada oma elu tõhus eesmärkide seadmine ja elu planeerimine.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: