Menüü

Mikrofon Seista,Reguleeritav Laud Peatamise Kääride Käsi Boom Mic Käsi Sinine Yeti,Lumepall Ja Muud Mic,Salvestamine,Mängud

  • Kodu
  • Aksessuaarid Ja Nende Osad
  • Mikrofon Seista,Reguleeritav Laud Peatamise Kääride Käsi Boom Mic Käsi Sinine Yeti,Lumepall Ja Muud Mic,Salvestamine,Mängud
Mikrofon Seista,Reguleeritav Laud Peatamise Kääride Käsi Boom Mic Käsi Sinine Yeti,Lumepall Ja Muud Mic,Salvestamine,Mängud
€50.12
SKU#: t11439 Laos
Sildid - mikrofon seista reguleeritav laud peatamise kääride käe mic
  • Kategooria : Aksessuaarid Ja Nende Osad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

[Professionaalne Raskeveokite Mic Seista] Vastupidav metallist raamiga tugev, vedrud, et anda täiendavat toetust, hoidke oma mic kindlalt, ja vähendada müra ja vibratsiooni tõhusalt.Kahekordne vedrustus vedrud iga buum arm on tagatud raskeveokite terasest statiivid, muutes oma mic seisma, on rohkem, parem kandevõime.(Max Toetus Kaal on 4.4 lbs).

[Paindlikkus ja Kohaldatavus] mikrofoni poom arm saab pöörata 360 kraadi paremale ja vasakule ning üles ja alla liikumiseks 180°.Oma uuendatud klamber ja kaitsev padi, mikrofoni käe sobib tabelid, kuni 2.1 cm paks.See mic, boom käe komplekti kuulub ka 3/8inch 5/8inch kruvi adapter sobiks kõige mikrofonid.Mic-stand saab tööd ideaalselt Blue Snowball ja kõige muu mikrofonid.

[Ühilduv Mic Šokk Mount]diameetriga mikrofon šokk mount saab muuta reguleerides O-rõngad kohta šokk mount ühilduvad erinevate mic.Max läbimõõt:1.77 tolli.Seda saab kasutada, et hoida oma mikrofoni ja eraldab seda müra tekitatud vibratsiooni ja poom liikumine. (Märkus: Shock Mount Ei sobi Bule Yeti).

[Topelt Sonic Boom Filter & Mic ühise Põllumajanduspoliitika]kahekihiline veniv nailon jõuline plastikust välimine rõngas suure jõudluse, selle sonic boom filter võib olla painutatud või korrigeeritud nagu vaja paindlik gooseneck-liides.mis saab tõhusalt peatada tilgad,popping,sahin ja hingamine kõlab, et saavutada täiuslik heli kvaliteet.Mic-cap on paks ja pehme piisavalt väiksem mõju jõud ja kaitsta mikrofonid.

[Vastupidav Materjal Buum Arm]vastupidav metallist raamiga tugev, vedrud, et anda täiendavat toetust, hoidke oma mic kindlalt, vähendab müra ja vibratsiooni tõhusalt.Vedrustus käsi boom stand sobib teie HyperX QuadCast ja muud Mic, saate kergesti kohandada mic, et sobiva nurga all või kõrguselt, et näidata oma täiuslik hääl.

Värv: Must

Materjal: Metall

Pakendi Sisu:

1 * Konsool seista

1 * Paigaldus clip

1 * Mikrofoni Klamber

1 * 3/8Inch 5/8inch Metallist Kruvi Adapter

1 * Pidu Neto

1 * Šokk mount

1 * Mikrofon Kate

1 * Cell Phone Omanik

5 * kaablisidemed

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Brändi Nimi Fasdga
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: