Menüü

Valeton 6 1 Dapper Bass Multi Mõju Pedaali Bass Tuner Koori Octester Määrdunud K & Boost Comp, VES-2 Tuuner

  • Kodu
  • Muusikariistad
  • Valeton 6 1 Dapper Bass Multi Mõju Pedaali Bass Tuner Koori Octester Määrdunud K & Boost Comp, VES-2 Tuuner
Valeton 6 1 Dapper Bass Multi Mõju Pedaali Bass Tuner Koori Octester Määrdunud K & Boost Comp, VES-2 Tuuner
€106.34
€107.41
SKU#: t11120 Laos
  • Kategooria : Muusikariistad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Oksjoni Pealkiri on siin!

Toote Info:

Dapper Bass on uus mõiste integreeritud stompbox, mis on spetsiaalselt projekteeritud Valeton bass mängijad.See ei ole mitte ainult kõike, mida tahad, vaid ka mõned, mis on spetsiaalselt kavandatud mooduleid toob sulle uusi inspiratsiooni: ilus, väike, tugev, pikk keha, selge ja lihtne lugeda operatsiooni ja ekraan, täpne otsing, function, Võimas compression erutus funktsioon, väga mängitav ümbrik filtri efekti, bass preamp koos kolme-bänd tasandusfondi, unikaalne oktaavi efekt paksude heli, uhke ja üksikasjalikud koori mõju

1. Tuuner (TUUNER) moodul

TUUNERI moodul on suur ja selge LED digitaalse toru ekraan ja indikaator tuli, mida on mugav kasutajatele, et kontrollida aktiivse stringi intonatsioon staatuse, tuuning funktsioon reageerib kiiresti ja täpselt, ja saab hoida oma Egeuse mere pigi parim riik igal ajal.

2. Compression erutus (BOOST COMP) moodul

Diisel erutus moodul Dapper Bass ühendab pakkimise ja erutus mõjud ühte, mitte ainult võib see tuua soe, loodus-ja elastne fotoelektrilise tihendamise mõju, kuid maksimaalne 12dB puhas akustiline erutus võib ka "push" oma klaveri heli uus tase kõrge.

3. Ümbrik filter (MÄÄRDUNUD Q) moodul

Ümbrik filtri moodul Dapper Bass on väga unikaalne heli: see kõlab rohkem nagu inimese hääl kui tavaline ümbrik filter; sisselülitamine FUZZ lüliti paneelil saab teha mõju rohkem "määrdunud" ja rikkam - kasuta seda targalt See moodul saa muuta oma klaveri heli välja paistma.

4. Pre-stage (BASS AMP) moodul

Pre-amp moodul Dapper Bass on võimas, kolme-band EQ ja laia saada reguleerimine, kas see on classic-stiilis puhta heli-või agressiivne moonutusi.

5. Oktav (OKTAAV) moodul

Dapper Bass on puhas analoog circuit mono-oktaavi mõju heli rasva, sõltumatu FX ja Akustiline mahu korrigeerimine luua synth-nagu kõlab või paksud seinad müra: see kõik on teie endi teha!

6. Chorus (REFRÄÄN) moodul

Saad muuta helitugevust ja sonic mõõde oma hääle koos Koori moodul.Lihtne SÜGAVUSE reguleerimine annab sulle sooja, uhke ja mitmekülgne koori mõju, ilma probleemideta ton juhtnupud.

7. FX LOOP

Saate ohutult kasutada Dapper Bass nagu teie core seade: lisaks kõrge kvaliteediga heli, et Dapper Bass kaasas, saab ka string teie lemmik mõju kaudu FX LOOP liides Dapper Bass .

8. Erinevaid väljund meetodid

Mitme väljundi kohta Dapper Bass saab kasutada samaaegselt.Lisaks regulaarselt LÄBI liidese ühendamine bass kõlarid on ka XLR-liidesega kohta Dapper Bass usb mikser; samal ajal on LÄBI liidese kohta Dapper Bass, mis võib jagada sisend signaali kaheks, mis võib olla ühendatud mõne teise mõju Dapper Bass või kasutada Re-Amp, jne. (see liides ei mõjuta mõju Dapper Bass).

Omadused:

● Selge ja ere ekraan, kiire ja täpne tuuner (TUUNER) moodul

● Võimas compression erutus (BOOST COMP)

Teie toote kirjeldus pannakse siin.Te võite kasutada HTML, kui soovite.Kirja tüüp, stiil ja värv on eelnevalt kindlaks määratud, kuid saab kirjutada kirje kirjeldus aknas.Objekti kirjeldused võivad olla nii pikk nagu sa soovid, kui malle muudab mängu pikkuse teie kirjeldused.

Oma Maksmise Andmed sisestatakse siin.Saate luua Maksete jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole maksetingimused, see punkt eemaldatakse mall.

Teie Merevedude Andmed sisestatakse siin.Saate luua Shipping jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole Shipping Details, see punkt eemaldatakse mall.

Oma Müügi lisatakse siia.Saate luua Müügi jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole Müügi -, see punkt eemaldatakse mall.

Teie firmast teavet, lisatakse siin.Saate luua Meist jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole Meist teave, see punkt eemaldatakse mall.

Teie Kontakt info lisatakse siia.Saate luua võtke Meiega Ühendust jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole võtke Meiega Ühendust teave, see punkt eemaldatakse mall.

  • Type2 Lamp
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp LED Öö
  • Type1 USB power

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: