Menüü

Ventilaatori Ratta Lemmikutega Raskeveokite Lükake Või Tõmmake Hub Lemmikutega Lükake Või Tõmmake Hub Lemmikutega Kergesti Eemaldada Rattad Wrench & Kruvid

  • Kodu
  • Kulumise Osad
  • Ventilaatori Ratta Lemmikutega Raskeveokite Lükake Või Tõmmake Hub Lemmikutega Lükake Või Tõmmake Hub Lemmikutega Kergesti Eemaldada Rattad Wrench & Kruvid
Ventilaatori Ratta Lemmikutega Raskeveokite Lükake Või Tõmmake Hub Lemmikutega Lükake Või Tõmmake Hub Lemmikutega Kergesti Eemaldada Rattad Wrench & Kruvid
€11.05
€18.41
SKU#: t108004 Laos
  • Kategooria : Kulumise Osad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kergesti eemaldada kangekaelne fänn eemaldaja & ventilaator rataste oma raske terasest hub lemmikutega vahend.Kaasas mugav 1 Allen mutrivõti kasutamiseks mutrivõti või kuusnurkne võti.Aseta painutatud ots auk ja saada töö tehtud kiiresti ja vaevata.

Toote nimetus: Hub Lemmikutega

Materjal: Roostevaba teras

Pakett Nimekiri:

Rummu Lemmikutega x 1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vaevatu Tõmmates: Vaevata eemaldada külmutatud fänn lõikurid ja puhur rattad pärit motors meie Ventilaatori Ratta Lemmikutega.Selle rattarummu lemmikutega funktsiooni avaldab push või pull force, tekitamata kahju, et mootor ja rattad, muutes eemaldamine on imelihtne!

2.Lihtsustatud Ratta Eemaldamine: 4 nagi, 1 must kruvi, 3 kruvide ja 1 Allen mutrivõti lisada, meie ventilaatori ratta lemmikutega lihtsustab protsessi, võttes maha ratta rummud.Sa ei pea muretsema, kahjustab oma varustust, mistõttu on vajalik vahend nii HVAC spetsialistid ja kodus remont nautimiseks.

3.Tugev Esitus: Ehitatud raskeveokite terasest, meie ventilaatori ratta lemmikutega on vastupidav ja talub sagedast kasutust.Töökindel mootor lemmikutega, et vaevata ekstraktid tiiviku labad ja puhur rattad.

4.Vaevatu ventilaatori ratta eemaldamine: Meie ventilaatori ratta lemmikutega lihtsustab ratta eemaldamine.Viia, kasutades silmist augud mutrivõti või hex võti ja kergesti eemaldada isegi raskem rattad, mis säästab teie aega ja energiat.Must-on vahend mis tahes remondi või hoolduse tööd.

5.Lihtne Kasutada: Lihtsalt konksu konks horisontaalselt peale baas -, kinnita konks, tie rod, ja sisestage painutatud ots auk. (Õige paigaldamise konks on see, et korter ots kõver on nüüd valmis slaidi all ventilaatori laba.)

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: