Menüü

Matka Seljakott Veega Põie Suure Mahutavusega Bike Kott Kerge Reguleeritav Spordikotti Hingav Vee Seljakott Matkamine

Matka Seljakott Veega Põie Suure Mahutavusega Bike Kott Kerge Reguleeritav Spordikotti Hingav Vee Seljakott Matkamine
€7.68
€10.66
SKU#: t106415 Laos
  • Kategooria : Spordi Jalatsid,Rõivad Ja Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Meie töötab seljakott eesmärk on teha oma eelproov rutiinist lihtsam ja mugavam.Suure võimsusega, vesi bag ühendust ja korraldaja tasku, sul on kõik vajalik käeulatuses.Pluss, peegeldav riba alt suurendab nähtavust ja ohutust.Lõõgastuda ja keskenduda oma treeningu meie mitmekülgne ja stiilne seljakott.

Kirjeldus:

Nimi: Hüdratsioon Seljakott

Materjal: veekindel kangas

Mõõdud: 23*45*8cm/9.06*17.72*3.15 tolli

Maht: 12L

Pakk nimekiri:

Hüdratsioon Seljakott*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Reguleeritav ja vett hülgav: kuivuse meie vesi-tõend vedeliku seljakott featuring kerge ja hingav konstruktsioon, reguleeritavad õlapaelad, ning piisava mälumahuga.Naudi pingevaba ja mugav teostamise kogemus ajal iga ilmaga.

2.Suur Hoidmine: hüdratsioon seljakott mahutab kõik teie esemed, millel on suur läbilaskevõime disain.Mitme kupeed ja tõmblukuga tasku, korraldada mobiiltelefonid, võtmed, ja rahakotid kergust.

3.Hüdratsioon Disain: seljakott omadused spetsiaalse vedeliku tasku tagaküljel, mis mahub vee kott kuni 2 liitrit.Vesi kotti saab ühendada joogivee toru, mis jookseb läbi õlarihm, mis võimaldab teil jääda kastmise ajal biking või matkamine ilma peatumata.

4.Täiustatud Nähtavus: meie vedeliku seljakott peegeldav riba disain, sul on lisatud nähtavus ajal vähese valguse tingimustes.Peegeldav riba alt suurendab teie ohutuse sõidu ajal, rattasõit või matkamine öösel või udune ilm.

5.Mitmekülgne Disain: See vedeliku seljakott on mõeldud mitmekülgne kasutamine, featuring korraldaja tasku põhjas lukuga, eemaldatava fikseeritud objektide rihm ja paindlik võre kate.Rohkelt ladustamine ja lihtne veavad, see on ideaalne harrasteita.Jääda niisutav ja organiseeritud õues.

  • Materjal PVC
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Osakonna Nimetus Unisex

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: