Menüü

Veini Kingitus Kott PU Nahk Ühe Pudeli Veini Kotid on Korduvkasutatavad Veini Omanik Kott Pudel Veini Vedaja Käepide Reisi Vein Lovers

Veini Kingitus Kott PU Nahk Ühe Pudeli Veini Kotid on Korduvkasutatavad Veini Omanik Kott Pudel Veini Vedaja Käepide Reisi Vein Lovers
€4.49
€10.97
SKU#: t106133 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Veini Kingitus Kott PU Nahk Ühe Pudeli Veini Kotid on Korduvkasutatavad Veini Omanik Kott Pudel Veini Vedaja Käepidemetega Reisi Veini Austajatele Piknik Pool

Bullet Punkte: 1.Vastupidav Kaitse: Meisterdatud kvaliteetsest PU nahk, seda veini kingitus kott tagab vastupidavuse.Selle vastupidav ja kulumiskindel PU käepide tagab suurepärase kaitse lööb, tagades, et oma veini pudelid turvaliselt ja terved transportimise ajal.

2.Mugavuse Parimal: See vein kott on loodud sobima kõige 750ml veini pudelid, kas nad on punane või valge vein.Suurus on 6.69*16.53 tolli, mis sobib pakkimine Jõulud šampanja pudel või muu pidulik.

3.Lihtne teha: Kas te ei kavatse veini, õhtusöök, pidu, või piknik, see veini kingitus kott aitab teil võtta oma veini kusagil oma kaasaskantav disain ja vastupidav käepide.

4.Kokkupandav ja Korduvkasutatavad: See vein kingitus kott on meisterdatud säästva materjalid, hooplemine simplistically stiilne disain ja peen välimus.Mitmeotstarbeline ja lihtne klapp järgmisel kasutamist, mistõttu on see täiuslik öko-sõbralik võimalus veini kinkimine.

5.Lai Rakendus: Impress oma lähedastega koos selle veini kingitus kotti.Täiuslik Jõulud, sünnipäevad, housewarming, lõpetamist, ja igal juhul või festival.Anna rõõmu ja elegants nagu ei kunagi enne, kas pere, ettevõtte või kolleegidega.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Veini Pudeli Kott

Toote materjal: PU nahk

Toote suurus: umbes 17*42cm/6.69*16.53 aastal

Toote kaal: ca 180 g

Toode värv: must, pruun, sinine, punane vein

Toote võimsus: mahub 750ml punane vein

Pakkeleht:

1 x Veini Pudeli Kott

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud. "

(3)Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul?Palun võtke meiega kohe.Me jälgida shipping company, niipea kui võimalik ning vastus teile.

3.Millist teenust me ette näha, hulgi klientidele ja dropshipping kliendid?

(1).Hulgi-klient, pakume teile hulgi hind

(2).Sest tilk laevandus klient, saame pakkuda rohkem soodsad hinnad ja luua spetsiaalne lingid teile.Me saata üksusi oma klientidele otse ja ei pane mis tahes meie teabe pakett.

4. Tagastamine ja Tagastamise:

(1) Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva aega, et see tagasi pärast seda saanud.Kui ettevõttest on rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.(2)ERANDEID POLE!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.(3) Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.(4) Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Tapamuusikakool.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.(5)Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Hinnang on meile väga oluline.Kui olete tulemusega rahul, palun andke meile positiivse hinnangu.Kui te ei ole rahul, võtke ühendust enne kui nad annavad negatiivse hinnangu.Teeme oma parima, et lahendada see probleem teie jaoks.Teie ettepanekud on meie kõige väärtuslikum rikkuse, me ei kuula alandlikult ja püüame teha paremini

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Polüester

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: