Menüü

5TK Pen Omanikule Seatud Liim Siliconefor Laud Ja Muude Pindade Office Desk Tarvikud Ja Õpetaja Tarnete Pliiatsi Hoidja

  • Kodu
  • Laua Tarvikud & Korraldaja
  • 5TK Pen Omanikule Seatud Liim Siliconefor Laud Ja Muude Pindade Office Desk Tarvikud Ja Õpetaja Tarnete Pliiatsi Hoidja
5TK Pen Omanikule Seatud Liim Siliconefor Laud Ja Muude Pindade Office Desk Tarvikud Ja Õpetaja Tarnete Pliiatsi Hoidja
€1.51
€4.20
SKU#: t94212 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

5TK Pen Omanikule Seatud Liim Siliconefor Laud Ja Muude Pindade Office Desk Tarvikud Ja Õpetaja Tarnete Pliiatsi Hoidja

Bullet Punkte: 1.Mugavuse Pliiatsi Omanik: See silikoon kirjutusvahendi hoidja võimaldab hoidke pliiatsit igal ajal ja kõikjal, sest see lihtsalt järgib tahes sile materjal.Kas te töötate oma sülearvuti, lugeda raamatut, või kasutades telefoni, siis võib sageli olla oma pliiats käeulatuses.

2.Plekk-Vaba ja Korduvkasutatavad: Erinevalt traditsioonilisest sulepeahoidikud, see silikoon pliiats omanik laud annab lihtsalt ümberpositsioneerimist ilma kahju või plekke.Selle uuenduslik disain ei jäta vasakule ja saab rakendada ja eemaldatakse korduvalt.

3.Mitmekülgne Kasutamine: Meie silikoon pliiatsi omanik on ideaalne ruumisäästlik lahendus.Selle pehme ja elastne materjal kohandub pliiats sobivad kõik mõõdud, kuigi reguleeritav kinnitusklamber kergesti omistab kõik pinnad.Meisterdatud usaldusväärne silikoonist materjal, see on ehitatud viimase ja saab kasutada mis tahes töö.

4.Kohandatav Pen Clip: võime kinni pidada erinevaid pindu, näiteks whiteboards, arvuti kaustade ja tabelid, see silikoon pliiatsi omanik on täiuslik majutus erinevates olukordades.

5.Mugav ja Mugav: Lihtsustab teie igapäevast elu see mitmekülgne silikoon pastakahoidja.Sobib õpetajate, õpilaste ja töötajate töö, see paistab, et kõik siledad pinnad ning hoiab oma pliiatsid käeulatuses.

See mugav pliiats omanik laud on must-have aksessuaar kõik tööd.Kompaktne ja ruumisäästlik, see sobib sujuvalt peale iga laud, pakkudes mugavust ja mugavus eri kasutajarühmi.Ideaalne mitu korda, see pliiatsi hoidja on mitmekülgne lisaks muud tööd ruumi.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Liim, pliiats clip

Suurus: nagu on näidatud pic

Pakkeleht:

5tk*Liim, pliiats clip

Märkus: postiindeks, alustades 07,51,52,35,38 Hispaanias on kauge ala zip code,mis ainult saab tellida Hiinast, palun ära osta välismaal ladu tarne .

1. Umbes Tagasiside:

1.1 Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

1.2 Tagasiside on MEIE jaoks väga oluline, Nii et palun võtke meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda parimat klienditeeninduse.

1.3 Siis on võimatu, et seda lahendada, kui me ei(ei) tead neid!

2. Millised on olemasolevate meetodite maksmiseks?

2.1 võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.2 Märkus: Teised umbes makse LÄBI see link: https://service.Tapamuusikakool.ee/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

2.4 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

3. Aabout Shipping:

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO),Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3.2 Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

3.3 pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

3.4 TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

3.5 Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul,?palun võtke meiega ühendust (kohe).Me jälgida shipping company, niipea kui võimalik ning vastus teile.

3.6 Tõttu, varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

3.7 Müüja ei ole vastutav imporditollimaksu, ostja vastutab selle eest.Mis tahes vaidlus, mis on põhjustatud selle on põhjendamatu.

3.8 BR ostja esitage CPF või CNPJ, see on parem, et sa saad seda ASAP.tänud

4. Tagastamine ja Tagastamise:

4.1 Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva aega, et see tagasi pärast seda saanud.Kui ettevõttest on rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.

4.2 Seal on ERANDEID EI tehta!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

4.3 Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.

4.4 Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Tapamuusikakool.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4.5 Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

  • Tüüp Sulepeahoidikud
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: