Menüü

Raamat Korgiga Raskeveokite Universaalne Akrüül Bookend Raamat Lõpeb Riiulid Raamat Korgiga Raamatuid, Cd-Sid Video Mängud, 7.3x4.8x4.8 Tolli

  • Kodu
  • Laua Tarvikud & Korraldaja
  • Raamat Korgiga Raskeveokite Universaalne Akrüül Bookend Raamat Lõpeb Riiulid Raamat Korgiga Raamatuid, Cd-Sid Video Mängud, 7.3x4.8x4.8 Tolli
Raamat Korgiga Raskeveokite Universaalne Akrüül Bookend Raamat Lõpeb Riiulid Raamat Korgiga Raamatuid, Cd-Sid Video Mängud, 7.3x4.8x4.8 Tolli
€16.15
€32.30
SKU#: t32097 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus:

Hoida oma raamatuid tasakaalustatud ja organiseeritud need selged raamat lõpeb.Nad on ideaalne, kellel oma faile, ajakirjad, ja romaanide asemel oma riiulid või lauad.Kas te kasutate neid oma magamistuba, kontorid, või raamatukogud, nad lisada lihtne ja elegantne touch oma ruumi.Need bookends on valmistatud vastupidavast akrüül materjalist, mida on lihtne puhastada ja hooldada.

Kirjeldus:

Nimi: Raamat Korgiga

Materjal: Akrüül

Värv: Läbipaistev

Ühe suurus: umbes 12.3*12.3*18.5 cm/4.8*4.8*7.3 aastal

Paksus: umbes 3mm/0.12 aastal

Pakkeleht:

Option1: Raamat Korgiga*4

Option2: Raamat Korgiga*6

Option3: Raamat Korgiga*8

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Sile ja Vastupidav: Nr nullist oma countertops või mööbli see raamaturiiul korgiga.See on valmistatud tugevast akrüülist materjal, mis on sile ja tasane.Tema selge ja lihtne disain sobib mis tahes decor.

2.Vältida Raamat Libistades: selle raamaturiiul korgiga, saate kindlustada oma raamatute failid, mängu Cd-d ja rohkem.See, mille paksus on 0.12, ja sobiva suurust 4.8*4.8*7.3 aastal, nii saab seda kasutada mistahes riiulile või lauale.

3.Hoidke Raamatuid Püsti: Need raamaturiiul korgid on "L" kuju disain, mis hoiab oma raamatuid olemas ja takistab neil libisemist riiulilt.Nad on ideaalne säästa ruumi ja säilitada puhas ja korralikult riiul.

4.Kohaldamisala: Meie raamaturiiul korgiga on mõeldud sobima mis tahes ruumi, kus teil on vaja salvestada ja kuvada oma raamatuid, nagu magamistuba, klassiruumid, raamatukogud, lugemine tubades või stuy toad.See on praktiline ja atraktiivne lahendus teie raamat organisatsiooni vajadustele.

5.Stiilne Aksessuaar: Need raamaturiiul korgid ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka moes.Nad võivad kaunistada oma raamaturiiul ja ruumi ning nende stiilne ja minimalistlik disain.Samuti täiendada mis tahes stiili mööblit, alates maamees tänapäeva.

  • Tüüp Bookends
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: