Menüü

Rekord Display Rack 6 Komplekti, Multifunktsionaalne Akrüül Rekord Ujuvad Riiulid Lihtne Paigaldada Akrüülist Rekord Ujuv

Rekord Display Rack 6 Komplekti, Multifunktsionaalne Akrüül Rekord Ujuvad Riiulid Lihtne Paigaldada Akrüülist Rekord Ujuv
€15.90
€42.99
SKU#: t31676 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus:

Meie rekord seina riiul kasutab kõrge kvaliteediga paks akrüül-lehtedena, mille sujuv ja tõrgeteta disain, nii et see on vastupidav ja tugev.Seda saab kasutada paljudes kohtades, näiteks eluruumides, büroodes, mängida toad, uuringu toad, jne.

Kirjeldus:

Nimi: Rekord Display Rack

Materjal: Akrüül

Värv: Läbipaistev

Kogus: 6TK/set

Suurus: umbes 30.5*4.3*4.3 cm/12*1.7*1.7 aastal

Pakkeleht:

6*akrüül rekordi omanik

12*kruvi

12*laienemine toru

24* kahepoolne teip

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Väga Praktiline: Kuna meie akrüül rekord hammas võib korraldada oma väärtuslikku albumite stiili, siis hoida neid ohutu ja kergesti kättesaadav teie igapäevane kuulamine.See on väga praktiline.

2.Luua Oma Kohandatud Seina Art: Meie rekord seina riiul kasutab sujuv ja tõrgeteta disain, mida saab kasutada, et luua oma kohandatud seina art.See on väga mugav.

3.Kaks Paigaldamise Viise: Kuna meie akrüül rekord wall mount kaasas kruvid ja kahepoolse liimiga, siis on kaks võimalust paigaldada.See on väga mugav.

4.Suurepärane Kingitus: Meie seinale kuvada rekordi omanik saab kasutada nii täiuslik kingitus melomaan kogudes palju ühe vinüülplaate.See on väga mugav.

5.Paljudes Kohtades: Meie rekord display rack sobib kasutamiseks eluruumides, kontorites, playrooms, uuringu toad, ja teistes kohtades.See saab maksimeerida ruumi rekord albumid, ajakirjad, laste raamatud või küünelakk, jne.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Toit

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: