Menüü

2 Astme Alusel Valamu Korraldaja Lükand Korvi Multifunktsionaalne Rooste-tõend, Köök Korraldaja Ladustamise Omanik Hammas kodus kasutamiseks

2 Astme Alusel Valamu Korraldaja Lükand Korvi Multifunktsionaalne Rooste-tõend, Köök Korraldaja Ladustamise Omanik Hammas kodus kasutamiseks
€45.92
SKU#: t294077 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1.Space Saver: Selle all valamu korraldaja mahub teie köögi, pesuruumi, vannitoa -, büroo -, või garaaž, maksimeerides ruumi ja annab teile rohkem säilitamise võimalusi.See abimees aitab teil hoida oma ruumi, puhas ja korras.

2.Rasketehnika-tollimaks ja Rooste-tõend: Valmistatud paksenenud materjali ja 4 tugi torud, selle alusel valamu korraldaja talub 50 kilo kaalu ja seisma rooste.

3.Lihtne Juurdepääs teabele: alla vajuma korraldaja funktsioone push-pull design alumine kiht, mis võimaldab teil kergesti võtta ja tõmmata esemed tagasi.Õõnes korvi takistab vee kogunemine ja hoiab oma punkte kuiv ja puhas.

4.Ekstra Ruumi: See alla vajuma korraldaja ja köögi kapid mahub kõige puhastusvahendite pudelid ja on veel 4 täke konksud ja 1 storage cup salvestada rohkem üksusi.See võib kergesti hoidke 12in pikk konteinerite vahel kihi, muutes oma ruumi suuremaks ja korralikumaks.

5.Stabiilne ja Turvaline: Varustatud 4 libisemisvastased jalad, selle alusel valamu korraldaja väldib libisemise ja tagab stabiilsuse.Anti-slip alt ka kaitseb teie kapis kriimustuste ja kahjustuste eest.

Kirjeldus:

Hoia oma kontori ruumi organiseeritud meie Kraanikausi Abimees!Tehtud paksenenud materjal on lisatud kulumiskindluse.Omadused push-pull design alumine kiht lihtne juurdepääs.Mahub kergesti mingil valamu ja on anti-slip alt, et see paigal püsiks.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Alla Vajuma Korraldaja

2. Toote kaal: 1320g

3. Värv: must, valge

4. Toote suurus: umbes 41*22*37cm/16.14x8.66x14.57in

5. Materjal: PP

Pakkeleht:

All Valamu Korraldaja x 1 (4 konksud ja 1 tass)

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: