Menüü

200Pcs läbipaistvast Plastikust Silt Omaniku hinnasildil, Riiul Silt Eemaldatav Klamber Märgise Omanik Hoidmine Konteinerid Korvi Sildid

200Pcs läbipaistvast Plastikust Silt Omaniku hinnasildil, Riiul Silt Eemaldatav Klamber Märgise Omanik Hoidmine Konteinerid Korvi Sildid
€20.28
€35.58
SKU#: t28998 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Vastupidav materjal: Ta on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC plastikust läbipaistev, ei ole lihtne murda, võid kergesti klamber ja eemaldage see.Läbipaistev plastikust saab kaitsta logo, etikett kukkumist, ja vältida kahju, et sisemine silt ilmastikuolude tõttu.

Suure jõudlusega pakend: Pane mitte-isekleepuv paber, etiketile omanik, ja seejärel riputada silt ees toode täiesti näidata oma toodet.

Mõõtmed: Pikkus x Laius: 2.4 x 1.6 cm/6 x 4 cm, sobib igapäevaseks kasutamiseks.Saate hõlpsasti lukk neid riiulil ilma, kasutades muid vahendeid.Need sildid on veidi pehmem, mistõttu on lihtne paigalda hinnasilti.Need märgise omanikud on sobiv ladustamise kastid ja korvid või kummut, mille paksus või vähem kui 0.24 tolli/0,6 cm.Palun veenduge, et suurus vastab teie vajadustele enne tellimuse.

Laialdaselt kasutatakse: See läbipaistev plastik märgise omanik on väga sobiv ladustamise kastid/korvid, et aidata teil näidata ja selgitada toodete ladustamine; kasutada läbipaistev plastik wire rack jaekauplused/supermarketid; kasutada isiklikku märgistamise teemad või mini märk ekraan liigitus, markeering riiul.

Värv: läbipaistev

Materjal: plastik

Pakendi Sisu:

200 * Plastikust silt omanik

200 * Tühi silt

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: