Menüü

2tk Multi-Function Pöörlev Alus/Köök Abimees/Kosmeetika Korraldada - 360 Kraadi Pöörlev Vürtsi Hammas (Valge+Sinine)

2tk Multi-Function Pöörlev Alus/Köök Abimees/Kosmeetika Korraldada - 360 Kraadi Pöörlev Vürtsi Hammas (Valge+Sinine)
€10.45
€16.86
SKU#: t26830 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

2tk Multi-Function Pöörlev Alus/Köök Abimees/Kosmeetika Korraldada - 360 Kraadi Pöörlev Vürtsi Hammas (Valge+Sinine), Multifunktsionaalne: Lazy Susan saab kasutada mitte ainult vürtsi hammas, köök, ladustamise, aga ka kosmeetika-abimees.Sobib vannituba ja magamistuba, võib salvestada teie kosmeetika, nahahooldusvahendid, ehted, huulepulk, kulmude pliiats jne.

360 kraadise pöörde: praktilised ja moodsad.Võimaldab lihtsalt pöörata, et näha, mida sa vajad.Lazy Susan ladustamise rack sobib väga hästi vähe ruumi kasutamine, nagu kapid ja kapid.Kolmandast isikust ESINDAJA pind turntable saab määrata esemete, ja serv võib vältida toote kukkumist.

[Smart Storage] võib aidata teil säästa töölaual ruumi.Ükskõik, maja on suur või väike, tuba on puhas ja korras, mis alati toob teile hea tuju.

Kvaliteetseid keskkonnasõbralikke materjale: Lazy Susan ladustamise hammas on valmistatud vastupidavast plastikust ja silikoonist, kõrge temperatuuritaluvus, toidu ohutus.

Mugav korraldada: köök, sahver, ladustamise nagid ja ladustamine nagid aitab korraldada ja eemaldage vürtsid.See võib säästa ruumi ja hoida oma tuba korras.

värv: sinine + valge

Materjal: plastik

suurus: 23x6.5cm

Pakendi Sisu:

2 x Pöörlev Kandik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: