Menüü

Roos Ringi Box Pöörleb 360° Velvet Ehted Kasti Igavene Roos Kasti sõbrapäeva emadepäeva Romantiline Kingitused

Roos Ringi Box Pöörleb 360° Velvet Ehted Kasti Igavene Roos Kasti sõbrapäeva emadepäeva Romantiline Kingitused
€13.14
€25.77
SKU#: t26708 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Romantiline Kingitused Naistele: Konserveeritud Punane Roos on teinud looduse värske roos.Igavene lill, igavesti armastan, emad päev kingitusi ema, ma armastan sind kingitused tema.See on ideaalne kingitus oma ema, sõbranna, abikaasa parim sõber, tütar, õde või vanaema Sünnipäeval, emadepäev, ystävänpäivä, Pulm, Pulmad, Jõulud.

[Unikaalset Loovust]: Enamik aega, mida on esitatud teie ees on kuju roosi lill, ja teie tahtmatu rotatsioon 360 kraadi, võluväel rõngas, et sa pead hoolikalt ette valmistada, on esitatud ees oma armastatud.

Multi Salvestamise Funktsioon:ehted kasti saab kasutada mitte ainult, et kuvada rõngad, kuid võib ka kasutada, et salvestada kaelakeed ja kõrvarõngad, vastavalt oma vajadustele, et kuvada erinevaid ehteid, karp, erinevaid kasutage funktsioone. (Ehted EI ole komplektis kaasas.)

Roosid Kasutada Kaunistamiseks: Roos ringi Box esindab oma igavest love.By pöörates nuppu,saad sahtel see on Ideaalne koht oma isikliku kingituse, nagu ehted ringi, pulm bänd või kaelakee või teiste väikeste ehteid, Ka kena üllatus, kui ettepaneku.Sa saad teha suurepärane DIY töötab meie roosid kasti.

Elegantne Pakend:rose juhul on hoolikalt pakitud, et tagada, et nõrgad elemendid ei ole kahjustatud.Ja see kingitus kasti ei ole ainult elegantne, kuid ka piisavalt raske ja raputada-tõend, nii et ärge muretsege kahju sünnituse ajal.

suurus: 8 x 8 x 8cm

Materjal: plastik

värv: punane / tume sinine / järve sinine / roosa

Pakendi Sisu:

1 x Ehted Box

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Akrüüli

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: