Menüü

6 Tk Söögipulgad Ülejäänud Väike Koer Söögipulgad Omanik Taks Tsingi Sulam Kahvel Seista Lusikas Lauanõud Hammas Omanik Tööriist

6 Tk Söögipulgad Ülejäänud Väike Koer Söögipulgad Omanik Taks Tsingi Sulam Kahvel Seista Lusikas Lauanõud Hammas Omanik Tööriist
€6.03
€13.40
SKU#: t204572 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Tsingi Sulam ]: Hästi valmistatud tsingi sulamist, pakub turvaline ja vastupidav kasutamise kogemus.Kasutada poleerimine lihvimise tehnoloogia.sile pind ja graatsiline kuju.Mitte-toksilised ning ei lõhna,ohutu kasutada.Lihtne hooldada ja saab puhta ja nõudepesumasin.

[Armas Taks Kuju Desgin]: mis on Spetsiaalselt kavandatud taks kujuga, mis näeb välja väga armas ja ainulaadne.Parandada oma meeleolu ja suurendab söögiisu.Praktiline ja lõbus lisaks oma lauanõud.

[Tehtud Söögipulgad/Lusikad Hoida Puhtana]: Meie Puhkab vältida jooksvalt ära ja anna koht kehtestatud söögipulgad.Ühtlustab pinna võib pakkuda suuremat stabiilsust, et ülejäänud ei tõsta eemale hoides söögiriistad.Syömäpuikko omanik puhkab vältida oma söögipulgad saastavate või veeremist tabelid.

[Sobib igasuguste Söögiriistad ]: See ei ole ainult syömäpuikko puhata, kuid sobivad ka muud söögiriistad, nagu noad, kahvlid ja lusikad.Kas Hiina toidu või lääne-toit, kui on see punkt, see muutub soe ja magus.

[Armas söögilaud Teenetemärgi]: igapäevases elus, me võime seda võiks lugeda rod, lusikas ja kahvel omanik, ja me saame ka seda võiks lugeda teenetemärgi tarvikud, kingitused ja käsitöö kohta, söögilaud.See aitab palju koduperenaised vähendada puhastus vaeva, mida nad vajavad tabel.Natuke nalja lisada, söögituba event & kodu poole.See on kasulik nõude kodu, sünnipäev, pulm, pidu või pidu.

mõõdud: 9x2.5cm

Materjal:Tsingi sulam

värv:Hõbedane

Pakendi Sisu:

6 x Syömäpuikko Omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: