Menüü

Kiire Kuivatage Juuksed Rätikuga Laste Juuste Imav Rätik Wrap Masinaga Pestav föönid Vahend Nägu Pesta Meik Ja Vann

  • Kodu
  • Muu Sport Ja Meelelahutus
  • Kiire Kuivatage Juuksed Rätikuga Laste Juuste Imav Rätik Wrap Masinaga Pestav föönid Vahend Nägu Pesta Meik Ja Vann
Kiire Kuivatage Juuksed Rätikuga Laste Juuste Imav Rätik Wrap Masinaga Pestav föönid Vahend Nägu Pesta Meik Ja Vann
€3.08
€4.74
SKU#: t17840 Laos
  • Kategooria : Muu Sport Ja Meelelahutus
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Meie Kiire Kuivatage Juuksed Rätikuga on täiuslik lisaks oma vanni rutiinist.Valmistatud pehme ja imav materjal, see on armas ja lõbus käterätikuga kuivatab juuksed kiirelt, samas vähendades riski katkisi.See on masinaga pestav lihtsaks ja hooldus.Uuendada oma juuste hooldus rutiinne täna meie Kiire Kuivatage Juuksed Rätikuga.

Kirjeldus:

Nimi: Juuste Kuiva Wrap Rätik

Materjal: coral velvet

Suurus: (ligik.)20*25cm/7.87*9.84 cm

Kaal: umbes 50g

Värv: Sinine, roosa, beež

Pakkeleht:

1tk*Juuksed Kuivad Wrap Rätik

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Coral Velvet Materjal: Wrap oma juuste meie Kiiresti Kuivatage Juuksed Rätikuga õrn kuivatamine kogemus.Valmistatud coral velvet materjalist, see ei ole ainult super absorbent ja kiire-kuivatamine, kuid ka ei põhjusta juuksed langevad, fade, või kaotada juuksed kergesti.Naudi tervem ja siledam juustele kergust.

2.Lapsed, Kes Armastavad Multikaid: kiire-kuivatage juuksed rätikuga, mille cute cartoon disain on huvitav viis, et hoida teie lapse juuksed kuiv ja pehme.Valmistatud pehmest ja absorbeeriva materjaliga, see kuivatab juukseid kiiresti ja õrnalt.Rätik on värvikas kujundus on kindel, et haarata tähelepanu laste ja teha oma vanni aeg lõbusam.

3.Kerge ja Mugav: super kerge ja mugav Kiire Kuivatage Juuksed Rätikuga on kavandatud selleks, et vähendada riski katkisi.Kui microfiber materjal absorbeerib kiiresti vee, vähendades kuivamisaeg juuksed ja kahju ärahoidmiseks.

4.Eco-Sõbralik Lahendus: See kiire-kuivatage juuksed rätikuga on lihtne puhastada, lihtsalt masinaga pestav.See ei pea keemiline puhastus ja softener.Riputada see konksu kuiv ja vähendada jõupingutusi.

5.Lai Valik Kasutusalad: Kuiv, juuksed, nägu, keha, ja muud alad, kus meie kiire kuivatage juuksed rätikuga.Sobib igapäevaseks kasutamiseks, pere reisid ja reisimine, see kaasaskantav rätik säästab teie aega ja energiat.See toimib kiiresti ja õrnalt kõik juuksed liigid ja on laialdaselt kasutatud erinevatel eesmärkidel.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal 100% Polüester

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: