Menüü

Muna Konteiner Külmik 4 Astme Jooksva Muna Omanik Dispenser Munade Ladustamise Külmik Ladustamise Korraldaja Toidu Ladustamine 30 Munad

Muna Konteiner Külmik 4 Astme Jooksva Muna Omanik Dispenser Munade Ladustamise Külmik Ladustamise Korraldaja Toidu Ladustamine 30 Munad
€13.17
€26.34
SKU#: t165636 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Soodne munade säilitamine, see mugav muna konteiner külmik tagab värskuse ja maitse oma munad, samal ajal on lihtne juurde pääseda ja seda kasutada.

Kirjeldus:

Toote nimi: Rolling muna ladustamise kasti

Materjal: PP

Toote suurus: umbes 35.9x7x19.9cm/14.13x2.76x7.83 cm, ülaosa pikkus umbes 30cm/11.81 tolli

Kaal: 350g

Pakk Nimekiri:

Muna storage box*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Säästa Ruumi: Meie munade ladustamise kasti võimaldab ka lihtne juurdepääs 30 üksikud munad space-saving, mitme kihiline disain.Hoia oma külmik korraldatud, maksimeerides samas ruumi ja tagada, värskendav, turvaline munad.

2.Säilitada Värskus: Rõhuta, tõhususe ja värskust meie munade ladustamise kasti.7-kraadine kalle tagab, munad automaatselt veereta lihtne juurdepääs samal ajal vältida riknemist.

3.Pool Ust Organisatsioon: hoia oma munad kergust tänu meie uuenduslik pool ust ladustamise disain.See funktsioon tagab selle, et teie munad jäävad puutumata ja värske pikemat aega, vähendades õhu kokkupuute ja niiskuse kadu.

4.Unikaalne Jooksva Disain: Koos automaatse veereta funktsioon, see muna ladustamise kasti tagab, et iga muna püsib värske ja maitsev.Pluss, rolling disain hoiab ära riknemise põhjuseks pikk ladustamine.

5.Lai kasutusala: See muna ladustamise kasti pakub mitmekülgne salvestamise võimalusi, mistõttu see sobib erinevate stsenaariumide nagu köök, külmik ja kapid.Selle praktiline disain tagab mugavuse, mis võimaldab teil salvestada muna ohutult ja korralikult kõikjal, kus te neid vajate.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Kott

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: