Menüü

Toidu Saver Vaakum Tihendus Tööriist Vaakum Hülgelaev Masinad Automaatne Toidu Saver Vaakum LCD Ekraan Korraldaja Köök Tööriistad

Toidu Saver Vaakum Tihendus Tööriist Vaakum Hülgelaev Masinad Automaatne Toidu Saver Vaakum LCD Ekraan Korraldaja Köök Tööriistad
€20.09
€40.19
SKU#: t140783 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Kasutajasõbralik Kontrolli: Hooplemine 1-nupp lukustamine ja operatiivse kontrolli, see vaakum masin toidu funktsioone, intelligentne nupuvajutusega, mida on lihtne kasutada.Selle veekindel ekraan tagab probleemivaba toimimine, mistõttu tihendi toidu imelihtne.

2. Paindlik Kasutamine: On kahte liiki tolmuimejaga: kõrgsurve-kuiv tolmuimejaga jaoks praed, liha, puuviljad, köögiviljad, pähklid, leib, purgid ja madala rõhu märg tolmuimejaga vedelike, kastmed, supid.Saate valida režiim vastavalt koostisosad ja säilitada värskus ja maitse oma toitu.

3. Täiustatud Toiduainete Säilitamine, kasutades madala hapniku vaakum tehnoloogiat, see vaakum masin toit aeglustab toidu riknemise ja pikendab toidu säilitamise perioodil, samas säilitades toidu-toitumine ja maitse.

4. Täiustatud Tootlikkus: Vaakum Masin Toidu tihendid suuri pakke kergust, vähendades aega, mis kulub pakendite jaoks.Varustatud 25cm suur tihendus, samuti plommide mitu väikseid pakke korraga, parandada tõhusust ja tootlikkust.

5. Vaevatu Organisatsioon: oma lihtne-viia disain ja kompaktne suurus, meie Vaakum Masin Toidu-ei võta ruumi oma köök.Salvestage see pingutusteta kapid ja kummutid ja vabastada väärtuslikke counter ruumi.Ideaalne tõhus ruumide haldamine.

Kirjeldus:

Kaitsta oma toidu värskuse meie kompaktne Vaakum Masin!Lihtne kasutada ja suurepärane tihendus erinevaid objekte, nagu praed, liha, puuviljad, köögiviljad, pähklid, leib, ja isegi purki.Aeglustab toidu riknemine, see on ideaalne neile, kes tahavad vältida asjatuid jäätmeid.Lähedal mitu väikeste pakendite samal ajal kergust.

Kirjeldus:

1. Toote Nimetus: Vacuum Sulgemise Masin

2. Pinge: 220V

3. Sagedus: 50 Hz

4. Võimsus: 120W

5. Funktsioon sissejuhatus: vaakum tihendus, kuiv kaupade, punkt pumbata, ühe tihendi

6. Vaakumi aste: - 62 kpa

7. Maksimaalne tihendus: umbes 25cm/9.84 cm

Pakkeleht:

1x Toidu Vaakum sulgemise Masin

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Plast

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: