Menüü

Pesa Ladustamise Kasti Laadimine Traat Ja Kaabel Elektroonilised Tarvikud Abimees Puhul, Office Ja Kodumasinate Laua Tabel Kasutaja

Pesa Ladustamise Kasti Laadimine Traat Ja Kaabel Elektroonilised Tarvikud Abimees Puhul, Office Ja Kodumasinate Laua Tabel Kasutaja
€14.41
€28.84
SKU#: t123746 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

Kvaliteetne Materjal: Valmistatud kõrge - kvaliteet PS materjali, meie Pesa Storage Box on vastupidav, kulumiskindel ja vastupidav loobuda.See on suur sisemine ruumi hoida paljud juhtmed ja pistikupesad.

Disain Rõhutab: U-kujuline suured avad mõlemalt poolt, meie Kaabel Storage Box on mugavam kasutada ja saab ventileeritud samal ajal tõhusalt hajutada soojust.Äravõetav ülemine kaas, isolatsioon, ja tolmukindel on turvalisem.

Loominguline Dekoratsioonid: Väikseid objekte saab paigutada ülemisse ruumi meie Kaabli Kasti, nagu näiteks roheliste taimede ja äratuskellad.See saab ilostua nurgas koju.

Praktiline Ladustamise Kasti: Juhe Korraldaja Kast on väike jalajälg ja piisavalt ruumi, et paigutada harupesa vähem kui kaheksa tavaliselt kasutatakse pistikupesad.See on väga praktiline.

Laialdaselt Kohaldatav Kuskil: Kaabel Orga nizer Kast on ideaalne kodu, kontor ja kooli.Sa võid seda kasutada, elutuba ja magamistuba hoida juhtmed ja pistikupesad olemas.

Kirjeldus:

Pesa Storage Box on valmistatud kõrge-qua lity PS ma terial, nii et see on tugev, vastupidav, veekindel, sile, ohutu kasutada ja vastupidav loobuda.Seda saab kasutada paljudes kohtades, nagu kodu, kontor ja kooli.

Kirjeldus:

Toote suurus: umbes 35*1 5*13.5 cm/13.77*5.90*5.31 aastal

Toote kaal: umbes 405g

Toote pakend: karp

Toote materjal: PS

Pakkeleht:

kaabel-st orage box*1tk

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi measureme nt, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

  • Funktsioon Öko-sõbralik
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Pesa Ladustamise Kasti

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: