Menüü

Riided Takistavad Kaanega,Bambusest Musta Pesu Korvi Käepide,Kokkupandav Pesu Takistavad Rõivaste Korraldamine

Riided Takistavad Kaanega,Bambusest Musta Pesu Korvi Käepide,Kokkupandav Pesu Takistavad Rõivaste Korraldamine
€30.51
€48.43
SKU#: t110991 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Riided Takistavad Kaanega,Bambusest Musta Pesu Korvi Käepide,Kokkupandav Pesu Takistavad Rõivaste Korraldamine [ Suure Mahutavusega Pesu Korvi]88L pesu korvi pikkus on 40.5x33x65cm, Pikk, suurus saab rahuldada oma nädala määrdunud riided.See on kerge, et sa transport pesu edasi-tagasi, et pesula lihtsalt!

[Vastupidavad ja Vastupidav], Et takistada on valmistatud premium kangast ja bambusest koos veekindel kate liner, pluss kompaktne õmblemine, bambusest pesu korvi, raami ei ole lihtne murda ja püsida heas seisukorras, ilma kortsude või rebimine isegi pärast mitu korda kasutada.

[Kokkupandav Takistada & Säästa Ruumi]ostukorvi pesu võtab kokkupandav & eemaldatav kiu rod hällid disain, mida saab murtud sekundit ja hoida ära, vabastades väärtuslikku kettaruumi.Ideaalne dorm tuba, koju, poodi või kapp.

[Määrdunud Riided Takistavad Kaanega & Käepidemed]Pesu korv kaanega saab kaitseb pesu tolmu, ja riiete korvi tulla bambusest käepidemed mõlemal pool, teeb pesu kotti lihtne teha üles ja trepist alla.Ta on nutikas ja stiilne lahendus, et hoida oma kapp ja dorm ruumi korrastada.

[Mitmekülgne Korvi Storage]pesu bin ei ole lihtsalt lapiga pesu takistada, see on ka korvi/ bin kaanega mänguasjad, raamatud, read, toidukaubad jne., hoida vannituba, magamistuba, elutuba, puhas ja korralik.Soovin kaunistamiseks ja valgust teie elu

värv: hall

Materjal: riie + bambus

Pakendi Sisu:

1 x Pesu Korvi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Taimsed Kiud

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: