Menüü

Z Kuju Pant Klamber Metallist Open-end Mitte Tõsta Slacks Pükste Riidepuud (Non-marking Pükste Riidepuud Korraldajad

Z Kuju Pant Klamber Metallist Open-end Mitte Tõsta Slacks Pükste Riidepuud (Non-marking Pükste Riidepuud Korraldajad
€0.42
€0.65
SKU#: t108760 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

100% täiesti Uus ja Kvaliteetne !

1. AVATUD PÜKSTE RIIDEPUUD - open end riidepuud PVC-kate, hoiab riided olemas ja aitab ennetada kortse ja volte.Ehitatud viimase tugevus toetada rohkem kui ühe toote, riided ja siiski säilitada riidepuu kuju terviklikkust.

2. LIHTSALT KÄTTESAADAVAD - Mugav, avatud disaini non-slip baar lihtne juurdepääs riietus.Lihtne panna püksid ja välja lülitada riidepuu ilma on isegi eemaldada riidepuud, nii, et ei tee müra.Sa ei lähe kunagi tagasi täielikult suletud riidepuud oma püksid uuesti.

3. RUUMI KOKKUHOIU - Slim profile maksimeerib oma panipaik oma kapis.Stiilne joonis samuti võimaldab slacks üles riputada tihedat koostööd, et vältida kortsud.Hoides oma kapis organiseeritud ja annab talle meeldiv vaadata.

4. KVALITEETNE MATERJAL: Valmistatud tugevast terasest takistab rooste.Kummist näpunäiteid servad ja otsa konks tagab nr kahjulik snags riietele või vigastuste eest.Piisavalt ohutu kasutamise riidepuud ja on täielikult kaitsta oma riideid.

5. MULTIFUNCTIOANAL RIPPUVAD LAHENDUS - Mitmekülgne rippuvad funktsioon, suur riputamiseks teksad, püksid, seelikud, kleidid, sallid, aksessuaarid ja palju muud.Üks pakk riidepuud lahendab enamiku oma poomise probleem ja on oma maja hea abimees.

Kirjeldus:

Materjal: kõrge mangaani teras /PVC-kate

Suurus: 35.50 m pikk * 14.3 m kõrge

Sisaldab:1 x pükste riidepuud

Teade:

Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.

Palun lubage väike kõrvalekalle on tingitud käsitsi mõõtmine.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: