Menüü

Tarot Kott Ehted, Kott Väike Suurus Ghost Festival Küülik Trükkimine 5.12x7.09 Tolline Pingutusnöör Tarot-Kaardi Omanik Kott Kotid

Tarot Kott Ehted, Kott Väike Suurus Ghost Festival Küülik Trükkimine 5.12x7.09 Tolline Pingutusnöör Tarot-Kaardi Omanik Kott Kotid
€3.79
€7.57
SKU#: t108730 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

Tarot kott on mõeldud nöör, mis võivad kokku tõmbuda avamisele, et kaitsta sisu sees ja ei ole lihtne kaotada.

Meie ladustamise kott tarot on valmistatud komposiit samet, kerge ja pehme, puuvilla, villa ees ja voodipesu tagaküljel, mugav ja vastupidav, ei ole lihtne kahjustada.

See tarot-kaardi ladustamise kott saab kasutada hoidke oma lemmik vääris esemed, oracle kaardid, tarot kaardid, tükid, kristall kivid, marmor, ehted, kosmeetika, täringud, müntide ja reisi-tarvikud.

Kirjeldus:

Nimi: Tarot Kott

Materjal: komposiit sametist, ees puuvillane fliis, tagasi voodipesu

Kaal: umbes 15g

Suurus: umbes 13x18cm/5.12x7.09in

Pakend: Individuaalne OPP

Toodete nimekiri:

1* Tarot Kott

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kõrge Kvaliteediga Materjali】Valmistatud kerge ja pehme komposiit samet, puuvilla, villa ees ja pesu kohta tagasi, see tarot kott on mugav ja vastupidav, ei ole lihtne kahjustada.

2.【Kaitsta Objekte】ehted kotid pingutusnöör kotid on kujundatud nii, et nöör, mis võivad kokku tõmbuda avamist kaitsta punkte sees ja ei ole lihtne kaotada.See pakub kaitset.

3.【Mugav kaasas Kanda】Selle ladustamise kott tarot omadused, väike suurus ja kerge, nii et see on väga mugav kaasas kanda, ja te saate teha seda kõikjal, kus sa tahad minna.

4.【Mitmel otstarbel】See tarot-kaardi ladustamise kott on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks ja saab kasutada salvestada, tarot kaardid, tükid, kristall kivid, marmor, ehted, kosmeetika, täringud, mündid, reisi-tarvikud, või kingitusi.

5.【Suurepärane Kingitus】Meie oracle kaardi kott sobib tarot-kaardi entusiastid, psühholoogid, võlurid, ja iga päev kodudes.See on tõesti suur kingitus, et jagada oma sõbraga, ema, tädi, tütar, õde, ja õpetaja.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Riie

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: